fashion week sportcipő edzőcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már tavaly feltűntek az élénk színű edzőcipők a divat palettáján, idén tavaszra azonban biztossá vált, hogy ez a stílus 2014 egyik abszolút slágere. Sportcipőt ugyanis ma már nem csak a konditeremben illik viselni: ez az a lábbeli, amit még a legcsajosabb darabokhoz is felvehetsz! 

Felfedezte ezt Karl Lagerfeld is, akinek márciusi Chanel-bemutatóját is ez az új trend hatotta át. A ruhákat ugyanis egy szupermarketnek elkészített kifutón mutatták be a modellek, ezzel is érzékeltetve, hogy ez a stílus mindenkihez szól. Az eseményen többek között Rihanna is ott volt, aki mi másban, mint Chanel kiskosztümben jelent meg, méghozzá edzőcipővel megspékelve. És jól állt neki!

Forrás: Northfoto, AFP

Én inkább tűsarkús típusnak, mint edzőcipő-imádónak tartom magam, ám az, hogy valami kényelmes, laza és csajos együtt, még engem is megfogott. Az azért tény, hogy egy neonszínű edzőcipő nem mutat olyan szexin a női lábon, mint egy leheletvékony bokapántos szandál, más előnyei azonban vannak jócskán. Ha pedig nem költenél kisebb vagyonokat a klasszikus sportmárkák darabjaira, jó, ha tudod, hogy a fast fashion üzletek is készülnek retró cuccokkal erre a szezonra.

1. Bershka, 2. Springfield, 3. Nike, 4. Zara, 5. Adidas NEO ST DAILY LO, 6. Skechers, 7. Puma

Ha még mindig tanácstalan vagy, hogyan is viseld, mutatunk néhány szettet. Ha laza, farmeres csaj vagy, akkor bátran társítsd kényelmes, sportos cuccokkal a sportcipőt.

1. Karkötő - Anna Amelie, 2. Pulóver - F&F, 3. Farmer - Zara, 4. Farmering - H&M, 5. Gyűrű - Mango, 6. Cipő - New Balance 928, 7. GAP

Csinos darabokhoz is bátran kipróbálhatod a sportcipőt, ha pedig időközben beesik egy randi vagy egy értekezlet, az edzőcipőt bátran cseréld le egy klasszikus tűsarkúra.

1. Kardigán - H&M, 2. Napszemüveg - Mango, 3. Ruha - Zara, 4. Karkötő - Accessorize, 5. Karkötő - Cruciani, 6. Cipő - Nike, 7. Táska - River Island

Flangálós tavaszi estékre is szuper választás egy sportos lábbeli, a többi kiegészítő azonban lehet nagyon csajos is!

1. Mellény - Levi's, 2. Nyaklánc - Zara, 3. Ruha - H&M, 4. Clutch - Zara, 5. Cipő - Converse
A hónap színe: élénkzöldhttp://www.life.hu/trend/20140420-divat-es-trend-a-honap-szine-az-elenzold.htmlHa kicsit vadabbra cserélnéd a pasztellrózsaszín holmijaidat, de még nincs ötleted, melyik szín legyen a befutó, akkor jó szívvel ajánljuk neked az élénkzöldet. Ez az árnyalat amellett, hogy nyugtató hatással van az idegrendszerre, nagyon jól variálható más üde színekkel is. Jókedvet és derűt árasztasz magadból, ha élénkzöld holmikat viselsz - ezért is választotta a Life.hu áprilisra a hónap színének!TrendOrigoBudapest és a divat - egy bemutató kulisszái mögötthttp://www.life.hu/trend/20140416-a-budapest-fashion-week-divatbemutato-kulisszai-mogott-jartunk.htmlHitted volna, hogy egy mindössze 10-15 perces divatbemutató mögött gyakorlatilag fél napos készülődés áll? Régen láttam akkora nyüzsgést divateseményen, mint amekkora néhány hete a Budapest Fashion Week színfalai mögött fogadott bennünket. A Life.hu újságírójaként ugyanis fotós kolléganőmmel bejutottunk a backstage-be, meglestük, hogyan is készülnek a szuper sminkek és frizurák, sőt, a nagy rohanás közepette elcsíptünk egy világhírű magyar modellt is, akivel még a trendekről is cseveghettünk picit. Izgalmas nap volt, nem vitás!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy öltöztök ti: imádnivaló tavaszi szettekhttp://www.life.hu/trend/20140325-igy-oltoztok-ti-tavaszi-szettek.htmlImádjuk a tavaszt a kellemes napsütéssel, a madárcsicsergéssel, és persze a sok színpompás szettel. Sorozatunk legújabb részében ugyanis ezek következnek, méghozzá egyenesen Budapest utcáiról. Így öltöztök ti!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.