Topmodellek a szupermarketben - kreatívkodás a párizsi divathéten

Forrás: AFP -
fashion week divatbemutató Chanel Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathéten a káprázatos színekben gyönyörködtünk, a londoni bemutatók után pedig megtudtuk, mi lesz idén a legtrendibb állatos motívum. A párizsi Chanel bemutató azonban mindent felülmúlt - mutatjuk is, hogy miért!

Rihanna és Keira Knightley is rajonganak a világmárkáért, így nem csoda, ha ők is tetőtől talpig Chanelben pompáztak Párizsban, a 2014-es őszi-téli kollekciók bemutatóján. De míg Riri a márka legújabb slágerdarabját hipertrendi módon edzőcipővel és orchidealila színben viselte, addig Keira a klasszikus stílusra voksolt - mindketten istenien néztek ki.

Forrás: AFP

A bemutató érdekessége azonban az volt, hogy Karl Lagerfeld szupermarketnek álmodta meg a kifutót: modelljei bevásároltak, válogattak, császkáltak a finomságok között. Ez igazi újítás a klasszikus márkától, és azt sugallja, hogy Chanelt nemcsak puccos partikon, de a hétköznapokon is viselhetünk. Persze ehhez nem árt, ha a pénztárcánk is kellően vastag - de álmodozni azért szabad...

/1403/Chane2014359435Kolibrimánia és stílusváltás - Menő göncök a londoni divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140219-divat-es-trend-csinos-es-furcsa-szettek-a-londoni-divatheten.htmlMíg a New York-i divathéten a nagyvárosi, elegáns, ugyanakkor merész kreációk hódítottak, Londonban inkább az egészen egyedi stíluselemekre figyeltünk fel. TrendAFPMeseszép haute coutur ruhák Párizsbanhttp://www.life.hu/trend/20140122-gyonyoru-haute-couture-ruhak-a-parizsi-divatheten.htmlA január végi, haute couture ruhákat felvonultató párizsi divathét fotóit nézegetve többször is szerelembe estünk. Ha azt hitted, hogy egy ilyen eseményen csak furcsaságok és hordhatatlan darabok kerülnek a kifutóra, akkor nagyot tévedtél - mutatunk néhány kreációt, amik elrabolták a szívünket. TrendOrigoSztárdömping és színorgia New York-banhttp://www.life.hu/trend/20140213-a-new-york-i-divatheten-reszt-vettek-a-vilagsztarok-is.htmlBemutató bemutató hátán - február közepén rendezték a New York-i divathetet, ahol a legnagyobb tervezők vonultatták fel a 2014-es őszi-téli kollekciókat. Az eseményen számos divatmániás világsztár is megjelent, és a bemutatott ruhákból is találtunk jó párat, amikért repes a szívünk. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.