Hosszú Katinka mindent bevet a sikerért

Forrás: Facebook/Hosszu Katinka -
úszónő úszás izom jégfürdő Hosszú Katinka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő módon átalakult az úszónő, aki a medencés edzéseken túl mást is bevetett az izmos testért férje, Shane Tusup irányítása alatt.

Kirobbanó formában van Hosszú Katinka. A világ- és Európa-bajnok úszónő teste talán sosem volt még ilyen szálkás.

Forrás: Facebook/Hosszu Katinka

A tavaly nyáron feleséggé avanzsálódott Katinka férje irányítása alatt napi több órát tölt edzéssel hol szárazon, hol pedig vízben. A sikerért az edzésmódszeren és táplálkozáson túl mást is bevet a sportolónő: az alább látható képen például egy jéggel teli vizes dézsába ült bele egy fárasztó edzés után. Le a kalappal előtte!

Forrás: Facebook/Hosszu Katinka

A szenvedés úgy tűnik, megéri, hiszen Katinka szállítja az érmeket. Legutóbb a brazil úszóbajnokságon 200 méter vegyesen és 200 méter háton is győzött, előtte pedig 200 méter pillangón is remekelt.

Akciót a szöveg helyett! A Z generáció már más eszközökkel tanul http://www.life.hu/csalad/20140424-a-mai-fiatalok-rosszak-szovegertesben-es-szinte-csak-a-vizualis-eszkozokkel-kepesek-megerteni-es.htmlA közösségi médiából és a Wikipediáról gyűjtik az információt, és kifejezetten nehézséget okoz számukra a hosszabb, szöveges háttéranyagok feldolgozása és az ismeretek szöveges visszaadása – derül ki a BKF a Z generáció tanulási szokásait vizsgáló felméréséből. A fiatalok megváltozott szokásait az oktatás és számonkérés módszertanának is követnie kell, vélik a szakértők.Család--Amikor az orrod csődöt mondhttp://www.life.hu/drlife/20140428-az-orrsovenyferdulessel-kapcsolatos-kerdesek-muteti-informaciok.htmlHajlamosak vagyunk a szaglást kevésbé fontos érzéknek tekinteni a hallásnál, az ízérzékelésnél vagy a tapintásnál, pedig az orrunk az egyik legsokoldalúbb testrészünk: a szaglás és a légzés szerveként védekező funkciót lát el, valamint a beszédképzésben is részt vesz. Így nem csoda, hogy az orr betegségei is legalább ennyire sokfélék lehetnek. Az egyik leggyakoribb probléma – ami minden második embert érint - az orrsövényferdülés.Dr. Life--Díszítsd a csuklódat cirógató, trendi karkötővel!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140429-hogyan-legyek-jo-no-diszitsd-a-csuklodat-cirogato-trendi-karkotovel.htmlHa van egy kis időtök, szépséges és divatos ékszereket tudtok magatoknak készíteni pár, könnyen beszerezhető dologból. Így készül a csuklódat cirógató bojtos karkötő!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.