szétválasztás Egyesült Királyság Egyesült Államok család találkozás örökbeadás ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
78 év után először találkozhatott egymással Ann Hunt és Elizabeth Hamel. A kétpetéjű ikerpárt születésükkor választották el egymástól, és mindössze egy éve értesültek a másik létezéséről.

Születésükkor elválasztották egymástól azt az ikerpárt, akik idén találkozhattak egymással életükben először. Ann Hunt és Elizabeth Hamel az Egyesült Királyságban születtek 1936-ban, szolgálóként dolgozó édesanyjukat azonban elhagyta gyermekei apja, ezért úgy döntött, örökbe adja Annt. Elizabeth ugyanis gerincferdüléssel jött világra, ezért neki sokkal nehezebb lett volna nevelőszülőket találnia - írja az MTI.

Forrás: Youtube

Ann Huntot végül egy Kaliforniában élő házaspár fogadta örökbe, Elizabeth Hamel pedig édesanyjával és későbbi mostohaapjával szintén az Egyesült Államokba költözött. Mindössze egy éve tudták meg, hogy van ikertestvérük – hála Ann lányának.

Levelezésük után telefonon léptek kapcsolatba, majd Elizabeth fia és egy pszichológia professzor által megszervezett találkozáson végre láthatták egymást. A kétpetéjű ikerpár a következő napokat a Kaliforniai Állami Egyetemen tölti, ahol az intézmény ikerkutató programjának keretében vizsgálják őket.

Az ikerpár első találkozásakor a BBC is ott volt, a megható pillanatot az alábbi videójukban nézheted meg:

Így köszöntik hazánk 10 éves csatlakozását az Unióhozhttp://www.life.hu/kult/20140505-akrobatikaval-koszontik-magyarorszag-10-eves-csatlakozasat-az-europai-uniohoz.htmlA budai rakpart és a Citadella terasza felett akrobatikáznak a magyar artistaképzősök az uniós csatlakozás 10. évfordulója alkalmából – írja a Blikk.KultOrigoA horror laboratóriuma: állatkísérletek egykori színhelyehttp://www.life.hu/csalad/20140428-az-anderlechti-allatorvosi-iskolat-a-horror-laboratoriumanak-is-nevezik-allatkiserletek-egykori.htmlAz anderlechti állatorvosi iskolát 1903-tól 1909-ig építették. 1910-től folyt itt oktatás, ám 1969-től az oktatást kísérletezéssel is fűszerezték. Végül 1990-ben az iskola elhagyta a romos épületet. Az épületek felújítása közben találtak rá a horror laboratóriumaként híressé vált helyiségre. Elhagyatott helyek című sorozatunk nyolcadik része következik, amelyben már megmutattuk többek között Hitler egykori kórházát, egy homokkal teli szellemvárost, egy elhagyott színházat, egy groteszk alakokkal teli vidámparkot és a csernobili katasztrófa színhelyét is. CsaládOrigoMeghalt a britek legjobb teniszezőnőjehttp://www.life.hu/drlife/20140505-meghalt-elena-baltacha-brit-teniszezono.htmlHosszú betegsége után vasárnap hajnalban meghalt a britek egykori első számú teniszezőnője, Elena Baltacha.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.