Az Éden Hotel Szandrája nem bánja, hogy 25 kilót hízott a terhessége alatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a modell nem tudja, ki a gyermeke apja, mivel a fogantatás napjaiban kórházban ápolták és a gyógyulása után kiderült, hogy teherbe esett. Szandra ettől függetlenül boldog kismama és azt sem bánja, hogy jó pár kiló felszaladt rá – írja a Bors

Forrás:VIASAT3/Magócsi Ildik

„Elég későn jöttem rá a terhességemre, és a kezdeti rosszullétek is elmaradtak. Az orvosok azt tanácsolták, egyek bármit, amit megkívánok, így fel is szaladt pár kiló, de cseppet sem bánom. A természetes szülés fájdalmát azonban nem bírnám elviselni, ezért mindenképp császárral akarom világra hozni a gyermekemet" – mesélte Szandra, aki a Viasaton futó Megruházlak! című műsorban hétfő délután mutatja meg csinos pocakját.

„Nem vagyok igazi kismamatípus, ezért abszolút nem változtattam a ruhatáramon a terhesség alatt. Ugyanúgy felveszem a magas sarkú cipőt és szűk ruhákat, bár amit a műsorban műveltek a gardróbommal, azt biztos nem tenném. A házimunkát bármikor megcsinálom, de tűt meg cérnát soha nem vennék a kezembe" – magyarázta Szandra.