Ahogy felvillantak a MET-gála vakufényei, úgy kerültek elő a ruha alól a bugyik és az oldalcicik. Ám nem csak a New York-i esemény vörös szőnyegén brillíroztak sztárjaink – nézzük a hét legfontosabb és legemlékezetesebb divatpillanatait.

Bugyicsata a vörös szőnyegen innen és túl

Több szempontból is felejthetetlennek bizonyult a hétfő esti MET-gála – a legfontosabbakat itt már összegyűjtöttük. Ám Hayden Panettiere borulásán, illetve Beyoncé mesébe illő pillanatán túl a bugyik is figyelmet kaphattak: míg Rita Ora merészen felvágott estélyi ruhájával bénázott egy sort - a képet ide kattintva nézheted meg -, addig Zoe Kravitz egy határozott lábmutogatással pink alsóneműjét tette közszemlére.

Forrás: AFP, Northfoto

Kim Kardashian is próbálkozott egy sort Angelina Jolie legendás pózolásával, ám nem éppen ugyanúgy sült el a dolog – mi csak itt merjük megmutatni a végkifejletet. A MET-gála vörös szőnyegétől jó pár kilométerre pedig Katy Perry is szolidaritást vállalt a villantósokkal, amikor Belfastban adott koncertjén megmutatta fehér színű alsóját.

Forrás: Northfoto

Mellek oldalnézetből

A dekoltázs már a múlté, jöhetnek hát a melloldalak! A bugyik után egyértelműen az oldalcicik voltak a sztárok favoritjai, hiszen a csontsoványra fogyott Nicole Richie és Chrissy Teigen mellett Lindsay Lohan is megmutatta, hogyan festenek jobbról-balról a melleik. Az már más kérdés, kinek hogyan sikerült.

Forrás: AFP, Northfoto

Virágba borult sztárok

Megérintette a romantika szele a hírességeket is. Lena Dunhamet állandóan szétcincálják a divatoldalak, és bizony ezúttal sem tettek másként Giambattista Valli couture ruhájával – ezúttal azonban a javára billent a mérleg nyelve. Az elbűvölő Shailene Woodley az alábbi Rodarte darabban és új – kissé szokatlan – frizurájával vette be a vörös szőnyeget. Michelle Obama ritkán lő mellé, és most is bebizonyította, nem hiába érdemelte ki a stílusikon címet.

Forrás: AFP

 

A nagy mellélövők

A bugyik még elmennek, a cicik is csak-csak, de azt már nehezen tudtuk lenyelni, amikor Adam Levine az alábbi képpel indította a hetet. Igen, hölgyeim és uraim, íme a világ egyik legjobb pasijának kikiáltott Adam Levine, akit mostantól kezdve platinaszőkére szívott tincsekkel láthatunk viszont. Katie Holmes sincs formában mostanság: Tom Cruise exfelesége mintha a Szépség és a szörnyeteg egy meglehetősen rosszul sikerült változataként lépett volna a MET-gála vörös szőnyegére.

Forrás: Twitter/Adam Levine, AFP