Mellbimbót villantott Demi Moore lánya

Forrás: AFP/Jonathan Leibson -
Bruce Willis mellbimbó Demi Moore Scout Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem volt csütörtökön este feltűnőbb híresség Scout Willisnél az egyik nagyszabású Los Angeles-i partin. Bruce Willis és Demi Moore lánya nem sokat bízott a képzeletre, már ami a melleit illeti.

Hosszú, nyitott keleties stílusú kabátban, és melltartó nélkül mindent láttató nylon topban érkezett meg Scout a hollywoodi Roosevelt Hotel partijára. A 22 éves lány szemmel láthatóan nem bánta, hogy mindenki megbámulja, sőt boldogan pózolt a vörös szőnyegen, amelyről még több fotót itt láthatsz.

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Persze nem a Willis lány az első, aki ily módon közszemlére teszi idomait. A minap megtartott MET-gálán például a francia énekesnő, Shy'm Franck Sorbier divattervező haute couture kollekciójának egyik modelljében muatta meg hetykén álló mellbimbóit.

Valóságshow-ba megy Vastag Csabahttp://www.life.hu/trend/20140415-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-az-viasat3-megruhazlak-cimu-musoraban-zsuriz-es-modellkedik.htmlAz első X-Faktor győztese modellkedik meg zsűrizik a Viasat3 új, napi műsorában - tudta meg az Origo.Trend--Megnőttek Vajna Timi melleihttp://www.life.hu/trend/20140415-vajna-timea-andy-vajna-felesege-mellei-nagyobbak-lettek.htmlSzembetűnően méretesebb kebellel pózol az Instagramra feltöltött fotóin Vajna Tímea. TrendOrigoLilu pirosra váltotthttp://www.life.hu/trend/20140410-lilu-az-rtl-2-valovilag-6-kihivasat-piros-tincsekkel-vezette.htmlMegdöbbentő hajszínnel állt szerdán este kamerák elé Lilu. A műsorvezető a Facebookra is feltöltötte a róla készült fotót. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.