Mellbimbót villantott az énekesnő - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga húsruhája óta nem döbbentünk meg annyira, mint egy francia énekesnő ruháján, aki gátlástalan öltözékben lépett a vörös szőnyegre.





AFP
AFP


Amber Riley vs. Octavia Spencer

Egy tehetséges stylist segítségével a hollywoodi mércével már túlsúlyosnak számító színésznők is ragyoghatnak a vörös szőnyegen. Octavia Spencer, aki egyre-másra gyűjti be a díjakat A segítség című filmben nyújtott alakításáért, remekül veszi az akadályokat. Jól szabott ruhák, az alakját nyújtó frizurák teszik kellemessé és elegánssá a megjelenését. Amber Riley gigantikus, fecskefarkú masnija azonnal szemet szúr, de ahelyett, hogy elterelné a figyelmünket a - szó szerint súlyos - részletekről, otromba alakot csinál neki.

AFP
AFP

Octavia Spencer és Amber Riley

Átalakítunk! Szívdöglesztő nőt varázsoltak Tündéből. Kattints a galériáért!


Maya Rudolph vs. Julie Bowen vs. Rose Byrne




AFP
AFP



Lea Michele vs. Emily Blunt

A combvillantós ruhák között is vannak merész és merészebb darabok. Lea Michele színésznő nemcsak a combját, hanem a combtövét is megmutatta a fotósoknak. Még egy kis szellő és a bugyijával szemezhetett volna a bulvármagazinokban. Sokkal szexibb Emily Blunt zöld ruhája, amelyikből pont annyi látszik ki, hogy a nők irigykedjenek, a férfiaknak pedig beinduljon a fantáziája.

AFP
AFP

Tipp! Szexi képek Katie Holmes-ról! Kattints a galériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.