Egy új módszernek köszönhetően Gyuri bácsinak olyan hajkoronája lehet, mint fiatalkorában volt.

Az énekes jó ideje már csak parókában volt hajlandó a színpadra állni, mert zavarta kopaszodó feje. Az önmagára mindig is sokat adó Korda Györgyhöz most Venezuelából érkezett szakember, hogy megújítsa hajkoronáját – írja a Bors

Forrás: FEM3

„Öt évvel ezelőtt egy új eljárást fejlesztettem ki, amelynek köszönhetően már nem kell hetekig bujkálni vagy szabadságra menni egy hajbeültetést követően. A világon egyedüliként ugyanis a páciens tarkójáról úgy veszek ki hajhagymákat, hogy nem borotválom le előtte, csak ollóval vágom rövidebbre. A környéken meglévő hajkoronával így könnyen eltakarható a seb. Ezzel a módszerrel operáltam meg Korda urat is, de neki nem elsősorban a homlokán található kopaszodást fedtük le, hanem a feje tetején, oldalán levő ritkásabb részeket. Egy ilyen beavatkozás sokszor hat-tíz órán át is eltart" – mondta Dr. Mantse Tamás.

„Harminc évvel ezelőtt a világ leghíresebb hajbeültetője, Walter Unger csinálta meg először a hajamat, Kanadában. Most kiderült, Mantse doktor úrtól tanult. Akkor ez hatalmas tortúra volt: elkábítottak, alig tudtam két szót beszélni, belelógatták a fejem valami vödörbe. Utána tele voltam apró drótokkal. Mint egy földönkívüli, úgy néztem ki. Most is érzéstelenítéssel kezdődik, ami kicsit kellemetlen, de utána semmit nem érez az ember, egy csepp vér sincs" - magyarázta Korda György.