Azt tudtuk, hogy 2014 májusára tervezték az esküvőt, sőt, egyszer már el is hittük, hogy összeházasodtak, most viszont biztos forrásból tudjuk, hol és mikor lesz Kim Kardashian és Kanye West esküvője. Eláruljuk.

A veszélyes idomokkal megáldott valóságshow-sztár (a pornóvideót most hagyjuk!) és az amerikai rapper a firenzei Belvedere-erődben fogják kimondani a boldogító igent május 24-én - közölte az észak-olaszországi város polgármesteri hivatalának szóvivője. 

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A pár 300 ezer euróért (91,5 millió forint) bérelte ki a Boboli-kert szomszédságában álló 16. századi erődítményt, amely a ceremónia és a lakodalom helyszíne is lesz egyben. Westéket egy protestáns lelkész fogja összeadni. Kanye Westnek ez az első házassága, párja harmadik alkalommal fog oltár elé állni. Természetesen kislányuk, North is ott lesz az esküvőn. 

Egyelőre a pár egyik tagjától sem érkezett hivatalos megerősítés a firenzei esküvőt illetően. A helyi La Nazione című lap kérdésére reagálva azonban, miszerint izgatott-e a május 24-e miatt, West elmondta, hogy "nagyon izgatott, de nagyon boldog is egyben".