Intenzív tekintet, natúr hatás - ilyen a fesztiválsmink!

korrektor sminktipp Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó tusvonal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a fesztiválszezon, erre készülök a mai videóban. Egy jópofa sminket mutatok nektek, ami biztos sikert arat majd bármelyik koncerten.
Igéző szemek - hódíts Jázmin hercegnőként!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140515-hogyan-legyek-jo-no-jazmin-mesebeli-hercegno-sminkjet-keszitjuk-el.htmlMa utoljára vesszük elő a hercegnős képünket, amiről eddig dolgoztunk, és elkészítjük Jázmin hercegnő sminkjét közösen!Hogyan legyek jó nőOrigoMivel variáld a mesésen szép tüllszoknyát? Megmutatjuk!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140515-hogyan-legyek-jono-blog-mesesen-szep-tullszoknya-variaciok.htmlMár ezer éve terveztem, hogy varrok magamnak egy tüllszoknyát. Arra gondoltam, hogy csinálok róla videót is, hátha más is kedvet kap hozzá. Még jó, hogy nem kezdtem bele...Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy készül a szexi és praktikus fesztiválfrizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140514-hogyan-legyek-jo-no-fonott-tuzott-frizura-fesztivalra.htmlA fesztiválszezonban szükséged lehet olyan frizurára, ami tartós és nem melegíti a nyakadat. Íme, egy frizura, amit bármikor könnyedén elkészíthetsz magadnak! Mindenképpen próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.