Hófehér koszorúslány volt Cara Delevingne

Forrás: Northfoto -
fashion week Pippa Middleton Katalin hercegnő esküvői ruha Poppy Delevingne fehér ruha Cara Delevinge dress code
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend van közeledőben? Nemcsak a menyasszony, hanem húga és a többi koszorúslány is hófehér ruhát húzott London egyik legexkluzívabb esküvőjére.

Hófehérben kísérte nővérét, Poppyt az oltár elé Cara Delevingne. Bizony: a múlt hét pénteken tartott menyegzőn nemcsak a menyasszony, hanem mind a 17 koszorúslány – köztük a vastag szemöldökéről híres modell is – fehérben pompázhatott.

Forrás: Northfoto

Akárcsak Katalin hercegnő világraszóló esküvőjén Pippa Middleton, aki anno szintén egy hófehér Chanel ruhában tetszelgett a koszorúslány szerepében. Úgy tűnik, egyre lazulnak az esküvőre szóló dresscode-ok: egyre kevésbé akadunk fent a feketén, és már a piros különböző árnyalatai sem számítanak tabunak egy lagzira.

Rózsaszínre váltott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20140516-rihanna-rovid-rozsaszin-hajra-valtott.htmlA barbadosi énekesnő rövid pink tincsekkel jelent meg egy Los Angeles-i mérkőzésen.Trend--Megvan a Kardashian-West esküvő helyszíne és idejehttp://www.life.hu/csalad/20140516-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojenek-pontos-helyszine-es-idopontja.htmlAzt tudtuk, hogy 2014 májusára tervezték az esküvőt, sőt, egyszer már el is hittük, hogy összeházasodtak, most viszont biztos forrásból tudjuk, hol és mikor lesz Kim Kardashian és Kanye West esküvője. Eláruljuk.Család--A lagzin kötelező a hús? Dehogy! Íme egy vegán esküvői menühttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140421-stohr-greta-vegan-eskuvoi-menu-hus-nelkul.htmlA vegán esküvő hallatára bizonyára sokan felkapják a fejüket, hiszen a vegán életmód ma még önmagában is különlegesnek számít, főként, ha egy esküvői menüről van szó. Ha mégis ilyenre vágysz, jó, ha tudod, hogy nincs lehetetlen - Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője mutat is egy menüsort, ami nemcsak finom, de egészséges is. Stőhr Gréta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.