Különleges szertől fogyott Csisztu Zsuzsa

Forrás: TV2 -
különleges fogyás szoptatás kaktusz szülés Csisztu Zsuzsa kivonat fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek egy kaktuszkivonat segített, hogy megszabaduljon a szülés után rajta maradt kilóktól.

Csisztu Zsuzsa 16 kilót adott le második kisfia születése után. Ebben egy ázsiai növény kivonata segítette, amit férje, dr. Ketskés Norbert ajánlott neki – írja a Bors.

Forrás: TV2

"Tizenhat kiló jött fel rám a második terhességem alatt, amiből a szoptatás után le is ment több mint a fele. Az utolsó 2–3 kiló azonban megmakacsolta magát, amibe nem akartam beletörődni. Mivel a férjem táplálkozástudományi szakértő, számtalan problémával találkozik a praxisában. Köztük olyan kismamákéval, akik hozzám hasonlóan a terhesség után maradt túlsúllyal küzdenek" – kezdte Zsuzsa, aki örült, hogy természetes anyaggal szabadulhat meg a felesleges kilóktól.

„Szóba került otthon, hogy a férjem hallott egy, az orvosok által is kedvelt, csak természetes anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő kivonatról. A kicsi mellett nem szerettem volna diétázni a szoptatás alatt, így ismerkedtem meg ezzel a kiegészítővel, amit három hónapig használtam. Naponta kétszer, ebéd és vacsora előtt fogyasztottam belőle, és azóta is nagyon jól érzem magam a bőrömben" – áradozott Csisztu.

„A kaktuszkivonat elvette az éhségérzetemet, nem vágytam egy második szelet kenyérre vagy desszertre, olyan jól eltelített már egy kisebb adag étel. Az emésztésem is sokkal könnyebbé vált" – magyarázta a műsorvezető.

Társa akadt Lolánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140520-ez-zsir-video-tarsa-akadt-az-edzesben-lolanak-a-magyar-enekesno-oravecz-noraval-edz.htmlNem egyedül vágott bele a nyári felkészülésbe Lola. A fiatal énekesnő az író-blogger Oravecz Nórával jár edzeni. Nemcsak az összhang tökéletes köztük, hanem - mint kiderült - motiválják is egymást sport közben. Így pedig sokkal gyorsabban repül az idő az edzőteremben.Ez Zsír!OrigoÍgy készül a bikiniszezonra Judyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140520-ez-zsir-video-igy-keszul-a-bikiniszezonra-judy-a-groovehouse-enekesnoje.htmlA Groovehouse énekesnője időben elkezdett készülni a nyárra, hogy ne okozzon neki fejfájást a fürdőruha előkerülése a szekrény mélyéről. Mióta kislánya bölcsődés lett, Judynak több ideje jut önmagával foglalkozni: az edzőterem látogatása mellett azt is elárulta, hogyan oldja meg, hogy minden nap valami kevésbé hizlaló étel kerüljön az asztalára.Ez Zsír!OrigoBulizva égetheted a zsírt a Life.hu Csajfeszten http://www.life.hu/ez-zsir/20140513-kiss-orsi-a-class-fm-musorvezetoje-kokemeny-alakformalo-edzest-tart-a-life-hu-csajfeszten.htmlKiss Orsi a Life.hu Csajfeszt egyik edzője lesz, hogy egy kőkemény alakformáló órával bizonyítsa, nemcsak remek műsorvezető, hanem edzőként is megállja a helyét.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.