A műsorvezetőnek egy kaktuszkivonat segített, hogy megszabaduljon a szülés után rajta maradt kilóktól.

Csisztu Zsuzsa 16 kilót adott le második kisfia születése után. Ebben egy ázsiai növény kivonata segítette, amit férje, dr. Ketskés Norbert ajánlott neki – írja a Bors

Forrás: TV2

"Tizenhat kiló jött fel rám a második terhességem alatt, amiből a szoptatás után le is ment több mint a fele. Az utolsó 2–3 kiló azonban megmakacsolta magát, amibe nem akartam beletörődni. Mivel a férjem táplálkozástudományi szakértő, számtalan problémával találkozik a praxisában. Köztük olyan kismamákéval, akik hozzám hasonlóan a terhesség után maradt túlsúllyal küzdenek" – kezdte Zsuzsa, aki örült, hogy természetes anyaggal szabadulhat meg a felesleges kilóktól.

„Szóba került otthon, hogy a férjem hallott egy, az orvosok által is kedvelt, csak természetes anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő kivonatról. A kicsi mellett nem szerettem volna diétázni a szoptatás alatt, így ismerkedtem meg ezzel a kiegészítővel, amit három hónapig használtam. Naponta kétszer, ebéd és vacsora előtt fogyasztottam belőle, és azóta is nagyon jól érzem magam a bőrömben" – áradozott Csisztu.

„A kaktuszkivonat elvette az éhségérzetemet, nem vágytam egy második szelet kenyérre vagy desszertre, olyan jól eltelített már egy kisebb adag étel. Az emésztésem is sokkal könnyebbé vált" – magyarázta a műsorvezető.