Katalin hercegnőé a legszebb mosoly

Forrás: AFP/William West -
mosoly Katalin hercegnő kutatás legszebb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő a legjobban öltözött, övé a legjobb haj és a világ legdrágább eljegyzési gyűrűje is. Íme, még egy dolog, amiben ő bizonyult a legszebbnek.

Évek óta vezeti a legstílusosabb hírességek listáját, frizuráját pedig nők milliói nézik irigykedve. Katalin hercegnő azonban nem csak ezekben brillírozik: mint kiderült, ő birtokolja a világ legszebb sztármosolyát is.

Forrás: AFP/William West

A brit nemzeti mosolyhónap alkalmából készített friss kutatás szerint a válaszadók körében Vilmos herceg neje a legnépszerűbb, őt követi Holly Willoughby (akinek frizurájáért szintén rajonganak a brit nők), valamint az X-Factor zsűritagja, Cheryl Cole.

Nemcsak a hercegnő mosolya nyerte el a britek tetszését: Vilmos és Katalin kutyájából, Lupóból mesekönyvsztár lesz, hála a londoni írónőnek, Aby Kingnek. A cocker spánielről szóló gyerekkötet szeptemberben jelenik meg az Egyesült Királyságban Lupo és a Windsor-kastély titka (Lupo and the Secret of Windsor Castle) címmel.

Politikusokat nevelne gyermekeiből Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20140521-angelina-jolie-a-politikai-palya-fele-tereli-gyermekeit.htmlA színésznő nagyon szeretné, ha gyermekeit a világ döntéshozói között láthatná viszont.Család--5 kérdés a szépségről: Miklósa Erikahttp://www.life.hu/trend/20140504-5-kerdes-a-szepsegrol-miklosa-erika-operaenekesno.htmlAz operaénekesnő, ha épp nem a világot járja és Éjkirálynőként varázsolja el nézők millióit, akkor amatőr futóként hódol legnagyobb szenvedélyének. Erika a színpadon rengeteg sminket visel, emiatt pedig fokozottan kell ügyelnie bőre szépségére. A Life.hu sorozatában a világ legnagyobb operáinak varázsos hangú sztárját faggattuk szépségtitkairól. TrendOrigoMi történt Eva Longoria pocakja körül?http://www.life.hu/trend/20140520-eva-longoria-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalra-valasztott-ruhaja-pocakot-csinalt-neki.htmlJó néhány plusz centivel gazdagodott a színésznő hastájéka – hála a cannes-i filmfesztiválra választott ruhájának.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.