Bőr estélyiben sokkolt Angelina Jolie

Demóna Csipkerózsika Versace Angelina Jolie Maleficent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár a Demóna című film premierjére egy fekete, bőr Versace estélyit választott. Sokkolóan festett, az már biztos.

Angelinában mindig is volt valami félelmetes, ám ezt finoman megválasztott ruhákkal remekül ellensúlyozta. A Demóna hollywoodi premierjén azonban nem ez volt a célja: fekete bőr estélyiben, fekete körmökkel és néhány hangsúlyos arany kiegészítővel vonult Brad Pitt oldalán a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az új mozifilmben, ami a Csipkerózsika című mese egyik új átdolgozása, ő alakítja Demónát, az egykor jószívű, ám később gonosszá váló asszonyt. A filmbeli jelmeze is nagyon ijesztőre sikerült, és a premieren is igyekezett ilyen hatást kelteni. A Versace darabbal ez tökéletesen sikerült is, és meg kell hagyni, kevés sztár vehetné fel rajta kívül ezt a kreációt.

Nagyítsd a szemed apró trükkökkel!http://www.life.hu/trend/20140526-nagyobb-szem-smink-segitsegevel-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlAzt már megmutattuk, hogyan varázsolhatsz magadnak néhány apró rafinéria segítségével dús ajkakat. Ám itt nem állunk meg: Larion Oscar sminkmester ezúttal abban segít, hogyan nagyíthatod a szemedet. Megéri kipróbálni!Trend--Elpuskázott frizurával partizott Pamela Andersonhttp://www.life.hu/trend/20140528-pamela-anderson-ronda-frizuraval-jelent-meg-a-world-music-awards-galan.htmlA Baywatch egykori bombázója a dögös rövid frizurája helyett egy minősíthetetlenül közönséges szőke parókában lépett a World Music Awards vörös szőnyegére. Ez vajon mire volt jó?Trend--Fürdőruhavásárlás könnyedén? Így válassz bikinit az alakodra!http://www.life.hu/trend/20140430-furdoruhavalasztas-testalkat-szerint.htmlMegkönnyítenéd az idei bikinivásárlást? Csökkentsd a próbálgatással és csalódottsággal töltött időt, keresgélj csak az alkatodnak megfelelő fazonok között! A Life.hu összegyűjtötte a 2014-es szezon legjobb „alakformáló" fürdőruháit.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.