Királylányként tündökölt Demcsák Zsuzsa

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa -
Léber Barbara ruhaköltemény Demcsák Zsuzsa TV2 szexi Mokka királylány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás ruhakölteményben jelent meg egy hétvégi rendezvényen a TV2 műsorvezetője.

Demcsák Zsuzsa egy gyönyörű Léber Barbara által tervezett estélyi ruhában tündökölt szombaton. A TV2 műsorvezetője szebb, mint valaha! Úgy pózolt a fotósok kereszttüzében, akár egy hollywoodi díva. A dekoltázsát pedig hiába takarta egy lenge, sokat sejtető fátyol, minden szem rá szegeződött. Zsuzsa egyébként szereti a szexi darabokat és tudja jól, mi áll neki jól. A Mokkát is vezette már egy dögös darabban.

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa
Courtney Love rémes dekoltázzsal sokkolhttp://www.life.hu/trend/20140601-courtney-love-remes-dekoltazst-villantott-a-life-ball-utan.htmlSosem a szendesége miatt írtunk Courtney Love művésznőről. Most sem így lesz. Trend--Nadrágkosztüm másképp - Dukai Regina kockahassal hódítotthttp://www.life.hu/trend/20140601-dukai-regina-enekesno-nagyon-szexi-volt-a-bravo-otto-galan.htmlA Bravo Otto gála idén sem múlt el meglepetések nélkül. Kállay-Saunders András törött karral vette át a díját, de más érdekességek is történtek az eseményen. Minket a díjazottak mellett természetesen a hazai sztárok külseje is nagyon foglalkoztatott.Trend--A kis Csobot Adél nagy villantásahttp://www.life.hu/trend/20140531-csobot-adel-az-x-faktor-enekesnoje-csodaszep-es-szexi.htmlSzupeszexi, sokat sejtető ruhában pózolt Csobot Adél. Az énekesnő a végeredményt a Facebookján osztotta meg a rajongói nagy öröméreTrend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.