Ez aztán átlátszó, Rihanna!

gála ruha Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna ezúttal minden korábbi alkalomnál jobban odafigyelt arra, hogy a hétfő esti díjátadón minden szem rá szegeződjön. 

A világsztár a Fashion Icon Award vörös szőnyegén egy Adam Selman tervezte ruhakölteményben vonult végig. Eddig is tudtuk, hogy Riri bevállalós, ezúttal azonban még önmagát is sikerült felülmúlnia.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Első ránézésre azt látjuk, hogy egy csodás, kristályokkal díszített estélyit visel a barbadosi szépség. A ruhán szám szerint 216 ezer Swarovski-kristály található, emellett azonban teljesen átlátszó is! Így az este folyamán mindenki alaposan szemügyre vehette az énekesnő kebleit,

Forrás: AFP/Larry Busacca

és a popsiját is!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Persze Riri sminkje meseszép volt, no de arra már senki sem tudott figyelni:-)

Barnulj okosan! Naptejkörkép 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140602-naptej-napolaj-es-fenyvedelem-milyen-faktorszamu-krem-kell-a-borre.htmlMost már tényleg nyakunkon az igazi nyár, ezzel együtt pedig egyre aktuálisabb a fényvédelem témaköre. Biztosan te is kívülről fújod, hogy naptej nélkül a strandon egy tapodtat se, ám nem árt, ha tisztában vagy azzal, miből mennyit érdemes magadra kenni. Naptejkörkép és okos tanácsok következnek. Trend--Courtney Love rémes dekoltázzsal sokkolhttp://www.life.hu/trend/20140601-courtney-love-remes-dekoltazst-villantott-a-life-ball-utan.htmlSosem a szendesége miatt írtunk Courtney Love művésznőről. Most sem így lesz. Trend--Szado-mazo sztárok és királylányok harca a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140529-stilusmustra-szerepel-benne-angelina-jolie-es-emily-blunt.htmlA cannes-i filmfesztivál befejeztével a finomság és a kecsesség is eltűnt a vörös szőnyegről. A bőrcuccok még mindig hódítanak, a héten azonban már csak nagypályás színésznők viselték ezt a stílust. Velük szemben pedig ott voltak a fiatal sztárok, akik királylánynak öltöztek - érdekes volt látni ezt a nagy különbséget! Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.