Bejött a lombikprogram! Bővül a Sági család

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet -
lombikprogram terhesség TV2 Sági Szilárd lombikbébi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, beültették és lefagyasztották Sági Szilárdék embrióit. Most úgy tűnik, a módszer máris bevált és bővül a család.
Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

Szilárd a lapnak azt is elmondta, hogy egyáltalán nem bánják, hogy megosztották az emberekkel a lombikprogramot, hiszen tudják, sokakat érint ez a probléma. "Kicsit úgy is érzem magam, mint a program nagykövete, mert nem szabad szégyellni, hogy nem sikerül a baba természetes úton, hanem kitartónak kell lenni, nem feladni" - nyilatkozta.

Korábban több magyar sztárról írtunk, hogy a lombikprogramot választva valósulhatott meg legnagyobb álmuk: gyermekük lett. Közéjük tartozik Ördög Nóra és Nánási Pál, akiknek első gyermeke, Mici fogant így. Béres Alexandra első és második gyermeke is lombikbébi. Alexandra a Life.hu-nak elmesélte, miért döntött másodszor is a hosszú és nem is egyszerű procedúra mellett. Megtermékenyítő központban foganhat Andy Vajna és Vajna Tímea első gyermeke is. A fiatal feleség már utána is nézett a lehetőségeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.