Az olasz csapat a legjobban öltözött a focivébén

Forrás: DolceGabanna.com -
Brazília öltözék Olaszország focivébé foci-vb 2014 stílus labdarúgó Dolce & Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz futball-válogatott stílusosan érkezett meg Brazíliába, a futball-világbajnokság helyszínére. Ennyi helyes pasit egy rakáson! Már alig várjuk, hogy elinduljon ez a viadal!

Nem lepődtünk meg igazán, miszerint az olasz csapat a legjobban öltözött az idei focivébén. Az olaszok imádják a divatot, szeretnek és tudnak stílusosan öltözködni a civil életben is. Az olasz futball-válogatott sem hozott szégyent hazájára: Dolce&Gabbana luxusöltönyben szálltak le a repülőről.

Forrás: DolceGabanna.com

A divatcég 2006 óta öltözteti a csapatot. Idén ezt a háromrészes sötétkék szettet álmodta meg a játékosoknak. Annyira jól néznek ki!

Az olaszok vasárnap lépnek először a pályára az angolok ellen.

A Google így ünnepli a focivébé kezdetét Forrás: Google

A 2014-es labdarúgó-világbajnokságot Brazíliában rendezik 2014. június 12. és július 13. között. A selejtezők után 32 válogatott vehet részt a tornán. A címvédő a spanyol válogatott.

A megnyitó csütörtök este 20 óra 10 perckor kezdődik, az első meccsen pedig Brazília Horvátországgal játszik majd 21.45-től.

Jennifer Lopez mégis fellép a focivébé megnyitójánhttp://www.life.hu/news/20140611-jennifer-lopez-megis-fellep-a-braziliai-focivebe-megnyitojan-pitbullal.htmlA válófélben lévő énekesnő korábban azt mondta, produkciós okokból lefújja a fellépést a brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján.NewsAFPÍme a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjaihttp://www.life.hu/intim/20140609-gerard-pique-shakira-lionel-messi-cristiano-ronaldo-es-focistafelesegeik.htmlSzexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén című cikkünkben sorra vettük, mely nemzetek nem vihetik magukkal párjaikat Brazíliába, és kik azok, akik szabadon üzekedhetnek a bajnokság alatt. Akinek engedik, az biztosan magával viszi szerelmét, így sztárfeleségekből egész biztosan nem lesz hiány. Nézzük hát a 2014-es viadal focistabarátnőinek keretét!Intim--Visszaszámlálás indul! Járd be a focivébé legszínesebb városait Sao Paulótól Brasíliáig!http://www.life.hu/lifeutazas/20140610-foci-vb-2014-a-legszinesebb-varosok-braziliaban-ahol-focimeccs-is-lesz-a-vilagbajnoksag-alatt.htmlAz elkövetkező hetekben minden figyelem Brazíliára szegeződik, ahol az év legnagyobb sporteseményén 32 csapat méri össze erejét a világbajnoki trófeáért. A mérkőzéseket összesen 12 helyszínen rendezik meg, így a szurkolás mellett ízelítőt kaphatsz abból a végeláthatatlan élményáradatból, amit az ország legizgalmasabb városai zúdítanak rád. A Life.hu most elárulja, mi teszi Brazíliát olyan különlegessé – és miért hívják a futball hazájának. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.