Megszületett Weisz Viktor kislánya

Forrás: Facebook/Weisz Viktor -
Voice szülés kislány Weisz Viktor tehetségkutató énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Voice-versenyző Facebook-oldalán tette közzé a nagy hírt. 

"Nagyon nagy örömmel és boldogsággal tudatom veletek, hogy lányom, Weisz Maja Viktória 3110 grammal és 52 centivel tegnap 15:08 perckor megszületett" - posztolta a közösségi oldalára a TV2 tehetségkutatójának negyedik helyezettje.

Forrás: Facebook/Weisz Viktor

Viktor posztját népes rajongótábora lájkcunamival üdvözölte, csaknem ezren nyomták meg a tetszik gombot a csöppség láttán. Nem csoda, mi is odáig vagyunk tőle! Sok boldogágot a kis családnak!

Édesanyjával cukiskodik Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20140611-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-edesanyjaval-szefizett.htmlAz édesapja, Szabó Gyula halála után a Facebookról hosszú időre eltűnt Szabó Zsófi újra egyre több posztot tesz fel az oldalára. Legutóbb édesanyjával közös szelfijét osztotta meg a rajongóival. CsaládOrigoHorrorbabát készítettek György hercegből http://www.life.hu/csalad/20140526-katalin-es-vilmos-kisfiabol-gyorgy-hercegbol-csunya-babat-keszitettek.htmlTöbb, mint félmillió fontért kelt el az interneten az a műanyag baba, amiről alkotója azt állítja Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiát, Györgyöt ábrázolja. Háááááát.... Család--Übercuki baba volt Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20140514-madonna-enekesno-az-instagramra-posztolta-ki-babakori-fotojat.htmlInstagramjára posztolt szüleivel közös, babakori fotót Madonna. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.