Steven Spielberg Barack Obama lány Halle Berry asszisztens Michelle Obama nyári munka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai elnök 15 éves lánya, Malia tévéprodukciós asszisztensként ténykedik a Steven Spielberg neve alatt futó legújabb filmben, az Extantban.

Aligha tudnánk jobb diákmunkát elképzelni 15 évesen, mint Halle Berry legújabb mozifilmjének háttérmunkáiban segédkezni. Barack Obama idősebb lánya, Malia éppen ezt teszi: az Extant című sci-fi-thrillerben dolgozik, mint tévéprodukciós asszisztens.

Forrás: AFP/Peter Parks
Nagyot nőtt Dombóvári Vanda tüneményes kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140617-dombovari-vanda-musorvezeto-megmutatta-mekkorat-not-kisfia-gergo-teszari-noranak-az-rtl-klub.htmlTesztári Nóra közösségi oldalán osztotta meg a képet, ahol Dombóvári Vandával és kisfiával, Gergővel pózolnak.Család--Kishercegnő született a luxemburgi nagyhercegségbenhttp://www.life.hu/csalad/20140616-felix-luxemburgi-herceg-felesege-claire-kislanyt-szult.htmlLányunokája született a luxemburgi nagyhercegi párnak másodszülött gyermeküktől, Félix hercegtől.Család--1 éves lett Kim Kardashian lányahttp://www.life.hu/csalad/20140616-kim-kardashian-lanya-north-west-1-eves-lett.htmlA celebmami képmegosztó oldalán újságolta el a nagy eseményt követőivel. És még egy családi fotót is mellékelt kis családjáról.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.