Olajosbödönbe esett Jennifer Lopez

olaj dekoltázs showműsor Jennifer Lopez láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyerekes anyuka egy amerikai show-műsorban promózta legújabb albumát hatalmas dekoltázzsal és olajtól fénylő lábakkal. Jaj!

Jennifer Lopez ért hozzá, hogyan kell elterelni a figyelmet a magánéletéről. A nemrég szinglivé avanzsálódott énekesnő – aki a hírek szerint nem sokat búslakodott a szakítás után – egy amerikai show-műsor vendégeként debütált emlékezetesen. A képekért kattints ide.

Forrás: AFP/ /Alberto E. Rodriguez

Hófehér ruhája nemcsak mély dekoltázsára hívta fel a figyelmet (amivel egyébként tényleg, de tényleg semmi baj nem volt), hanem az olajtól fénylő lábaira is. Ez utóbbi előtt viszont értetlenül állunk. Most tényleg, ez még mindig menő lenne, kedves J.Lo?

Gisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Alig ruhában jógázott Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140617-hilaria-baldwin-jogazott-hajovezetes-kozben-alig-ruhaban.htmlMár június van, Alec Baldwin neje azonban még mindig tartja magát újévi fogadalmához. Ezúttal hajóskapitányként szakított időt egy kis gyakorlatozáshoz. Majd a gáztűzhelyen.Ez Zsír!OrigoHalle Berrynek dolgozik az Obama lányhttp://www.life.hu/csalad/20140617-barack-obama-lanya-malia-halle-berry-es-steven-spielberg-legujabb-filmjeben-dolgozik.htmlAz amerikai elnök 15 éves lánya, Malia tévéprodukciós asszisztensként ténykedik a Steven Spielberg neve alatt futó legújabb filmben, az Extantban.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.