Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki elhatározta, hogy 50. születésnapja előtt minden hónapban olyat csinál, amit ezidáig még sosem, két kihívását már teljesítette. A Gerecse 50 teljesítménytúra és a Balaton körbebiciklizése után ezúttal Nánási Pál kamerája elé állt.

A Nánási Pál által elkészült fotósorozatot teljes egészében ITT nézheted meg

Life.hu: Hogy érezted magad a fotózáson?

Benyeczkó Gabriella: Igazán nagy élmény volt, hogy egy kicsit beleszippanthattam ebbe a világba. De a képek láttán fog kiderülni, hogy mennyire sikerült nekem ez a kirándulás. Elég jól ellazultam (1,5 dl Tokaji), bár nyilván elefánt voltam a porcelánboltban. Palin és a csapat többi tagján nem múlt semmi. Tudod, mit, mindegy, milyenek lesznek a képek, akkor is jó délután volt.

Life.hu: A hétköznapokban hogyan éled meg a nőiességedet?

Benyeczkó Gabriella: Nagyon változó. Ugyanúgy vagyok a tükörrel, mint a fényképekkel. Van, amikor sírni tudnék, olyan borzalmasnak látom magamat, de akad olyan is, hogy azonosulni tudok azzal, akit látok. Tisztában vagyok vele, hogy mindegyik én vagyok. Az igazán nagy vállalás az, a végcél is tulajdonképpen az lenne, hogy elfogadjam a külsőmet, a koromat, egy ennek megfelelő életet, amiben jól érzem magam. Még nem állok túl jól ebben a harcban. Bizonyos szempontból kinyíltam, de van, ahol összezártam. Sok-sok élménnyel gazdagabb vagyok. Most inkább arra csodálkozom rá, hogy még mi mindenre vagyok képes fizikailag. Majd ehhez próbálom igazítani a lelkemet is.

/1406/Gabit2014621153655