Így varázsol Nánási Pál szupermodellt egy háziasszonyból

háziasszony modell fotózás új élet projekt Nánási Pál benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki elhatározta, hogy 50. születésnapja előtt minden hónapban olyat csinál, amit ezidáig még sosem, két kihívását már teljesítette. A Gerecse 50 teljesítménytúra és a Balaton körbebiciklizése után ezúttal Nánási Pál kamerája elé állt.

A Nánási Pál által elkészült fotósorozatot teljes egészében ITT nézheted meg.

Life.hu: Hogy érezted magad a fotózáson?

Benyeczkó Gabriella: Igazán nagy élmény volt, hogy egy kicsit beleszippanthattam ebbe a világba. De a képek láttán fog kiderülni, hogy mennyire sikerült nekem ez a kirándulás. Elég jól ellazultam (1,5 dl Tokaji), bár nyilván elefánt voltam a porcelánboltban. Palin és a csapat többi tagján nem múlt semmi. Tudod, mit, mindegy, milyenek lesznek a képek, akkor is jó délután volt.

Life.hu: A hétköznapokban hogyan éled meg a nőiességedet?

Benyeczkó Gabriella: Nagyon változó. Ugyanúgy vagyok a tükörrel, mint a fényképekkel. Van, amikor sírni tudnék, olyan borzalmasnak látom magamat, de akad olyan is, hogy azonosulni tudok azzal, akit látok. Tisztában vagyok vele, hogy mindegyik én vagyok. Az igazán nagy vállalás az, a végcél is tulajdonképpen az lenne, hogy elfogadjam a külsőmet, a koromat, egy ennek megfelelő életet, amiben jól érzem magam. Még nem állok túl jól ebben a harcban. Bizonyos szempontból kinyíltam, de van, ahol összezártam. Sok-sok élménnyel gazdagabb vagyok. Most inkább arra csodálkozom rá, hogy még mi mindenre vagyok képes fizikailag. Majd ehhez próbálom igazítani a lelkemet is.

/1406/Gabit2014621153655Megoldások az életközepi válságrahttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140617-megoldasok-az-eletkozepi-valsagra.htmlA 40 körüli nőket érintő életközépi válságot leginkább a lehangoltság, a teljesítménykényszer és az el nem ért célok, álmok miatti lelkiismeret-furdalás jellemzi. Az önmagát kétségbeesetten kereső és igen gyakran a környezetét értelmetlenül is bántó, kritizáló fellépés sokszor előfordul egyébként kívülállók által sikeresnek ítélt vezető nők esetében is.GabriellaOrigoMeg sem kottyant Gabinak a 70 kilométer - avagy sok a kecske, vadkacsa egy szál sehttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140519-benyeczko-gabriella-letekerte-a-vadkacsa-turat-a-velencei-to-korul.htmlBenyeczkó Gabi olyan, mint egy tank - a lehető legjobb értelemben. Korát és fizikumát meghazudtoló tempóban tekerte körbe a Velencei-tavat, majd még egy kicsit, összesen 70 kilométert. GabriellaOrigoBenyeczkó Gabriella: „Valahol a két énem között van az igazság”http://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140318-benyeczko-gabriella-valahol-a-ket-enem-kozott-van-az-igazsag-szily-nora-interjuja-a-kezdj-uj.htmlLent és fent. Nagy hullámokat vert az élete. Lassan kerek születésnapja közeledik. Nem a 25. Épp kétszer annyi éves lesz, ami kapcsán zavartan toporog. Sok kérdés kavarog benne. Épp ezért jelentkezett a „Kezdj új életet a Life.hu-val” felhívására. Talán kissé furcsának tűnő próbatételek elé állítja önmagát – remélve, hogy megtalálja a válaszokat. Szívből szurkolok neki!GabriellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.