Ahol szupererős a flörtfaktor: Európa legpörgősebb helyei szingliknek

Forrás: Thinkstock -
Lettország Olaszország Szardínia Spanyolország utazás kikapcsolódás Horvátország Riga Marbella nyaralás Makarska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglelni az Igazit az élet nagy kihívása, és ha egyedülállóként vágsz neki az idei nyárnak, itt az idő, hogy elkezdj globálisan gondolkodni, mert könnyen lehet, hogy a hozzád illő férfit egy másik országban találod meg.

A legnagyszerűbb dolog, ha a csajokkal utazol, és ha a nyaralást összekötöd a bulizással, így az örömteli kikapcsolódás és szórakozás mellett sok új ismeretséget szerezhetsz. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a forró helyeket, amik tökéletes kezdetei lehetnek egy szerelmi történetnek.

Görögország válasza Ibizára: Míkonosz

A görög szigetek mindegyike varázslatos vakációt ígér, és a világ minden tájáról turisták milliói érkeznek e mesés országba, aminek fő vonzerejét a kellemes klíma, a sokszínű természet, a gazdag történelem és az autentikus kultúra jelentik. A Kükládok szigetcsoporthoz tartozó Míkonosz a '70-es évek óta egyet jelent a bulizással, ám kozmopolita hangulata mellett idilli arcát is megismerheted a csodálatos hegyvidéki tájon, a festői falvakon és az impozáns szélmalmokon keresztül.

Forrás: Thinkstock

Szeretnéd kihozni a maximumot a nyaralásból? Napközben merülj alá, és fedezd fel a lélegzetelállító víz alatti világot, ebédelj a hangulatos „Kis Velence" negyedben, és vitorlázz barátnőiddel az Égei-tengeren. Naplemente után veszi kezdetét Míkonosz városában az őrület, a klubok megtelnek partizó emberekkel, és ha véget ér az éjszaka, úgy érzed, egy csapat jó baráttal szórakoztál!

A Life.hu extra tippje:

Míkonosz egyik leghíresebb strandja a gyönyörű Psarou, divatos éttermekkel, kávézókkal, luxusszállodákkal körülvéve, ám népszerű szomszédja, Platys Yialo is számos felfedeznivalót rejt.

Nem csak a pihenni vágyóknak, de az aktív üdülést kedvelőknek is teljessé teszi nyaralását - 128.142 Ft/ fő / 7 éjtől

San Teodoróban bármi megtörténhet!

San Teodoro ideális célpont, ha az idei csajos nyaralás helyszínéül Szardíniát választjátok, mert itt három legyet üthettek egy csapásra. A csábító természeti környezet mellett elsőrendű turisztikai szolgáltatások között válogathattok, egyúttal élvezhetitek az izgalmas éjszakai életet és a meleg napsütést. A helyiek vendégszeretete, a vidéki hagyományok és a mindent elárasztó vitalitás felvillanyozza az érzékeket, és megteremti a tökéletes vakáció alaphangulatát. Azt túlzás lenne állítani, hogy a tengerparti üdülőhely szórakozás szempontjából a világ közepe, de összehasonlítva a sziget többi részével remek hely a lazításra.

Forrás: Wikipedia

12 fő strandja közül három könnyedén megközelíthető a központtól, ahol élvezhetitek a semmittevést és az isteni koktélokat. A belváros borozóiban, fagyizóiban összeülhettek a csajokkal egy jó kis dumapartira, és ha leszáll az éj, teljes sebességre kapcsolhattok az éjszakai klubokban, ahol csak úgy hemzsegnek a helyes pasik!

A Life.hu tippje:

A „Sun and Bass" egy exkluzív rendezvény a gyönyörű Szardínia szigetén - a zenerajongók szeptember elején San Teodoróban gyűlnek össze egyszerűen azért, hogy ünnepeljék az életet!

A Life.hu extra tippje:

Add át magad a legszebb mediterrán szigetek varázsának, és élvezd a gondtalan pihenést egy csodálatos hajóút során! Akár magyar nyelvű idegenvezetéssel is - 189.900 Ft/ fő / 7 éjtől

Pihenj a makarskai Riviérán!

Közép-Dalmácia ékszerdoboza a 60 km hosszú makarskai Riviéra, ami a napsütéses klíma, a csodálatos táj és a kellemes strandok miatt népszerű idegenforgalmi célpont. A Biokovo-hegység lábánál elterülő Makarska városa a kultúra, a sport és a szórakozás központja, pálmafákkal övezett sétányán divatos kávézók, bárok és butikok sorakoznak, mesés kilátással a szép kikötőre.

Ha kedvetek tartja, egész nap lubickolhattok az Adria mélytürkiz vízében, felkapaszkodhattok a hegység legmagasabb pontjának számító Sveti Jure csúcsra, és megkóstolhatják a helyi pincészetek finom borait. Nyáron itt a szórakozásé a főszerep: kulturális előadások, koncertek, folklórestek és halász vacsorák színesítik a napi programokat, és ha szeretnétek egy kicsit kiengedni a gőzt, járjátok be a diszkókat a csajokkal, hisz Makarskában éjjel is pezseg az élet!

A Life.hu tippje:

A hagyományos dalmát konyha különlegességei megérnek egy kóstolást. A makarskai rafioli egy mennyei sütemény, a dalmatinska pašticada pedig fokhagymával és szalonnával töltött borjúhús, ami gnocchival tálalnak.

A Life.hu extra tippje:

A sport és a gasztronómia szerelmeseinek idilli pihenést ígér a Riviéra bájos kikötővárosa, Igrane. Fedezd fel a harmonikus kis falucskát, akár 95.800 Ft/ fő / 7 éjtől!

Riga, a gyönyörű idegen

Évről évre egyre több turista utazik Rigába, és nagy többségük örökre beleszeret ebbe a nyüzsgő városba. A kontinens legújabb jackpotja üdítően szerény, rejtélyes és hipnotikus, pulzáló éjszakai életével, macskaköves utcáival és csodálatos szecessziós építészetével téged is pillanatok alatt levesz a lábadról.

A „hop on hop off" városnéző túrák a helyi nevezetességeket érintik, mint például a gyönyörűen megőrzött történelmi óváros, az Art Nouveau negyed és a Daugava folyó partján lévő hagyományos faházak. A Szent Péter-templom 123 méter magas tornyába lifttel juthatsz fel – a kilátás lélegzetelállító, és ha végigsétálsz a Brīvības Boulevardon, olyan érzésed támad, mintha a múlt században járnál. Rigát gyakran emlegetik úgy, mint a lett várost, ami soha nem alszik, és ha kifulladásig táncolnál felszabadult emberek társaságában, itt garantáltan megtalálod a hangulatodhoz leginkább passzoló szórakozóhelyet.

A Life.hu tippje:

2014. július 9-19. között Rigában, Európa egyik idei kulturális fővárosában kerül megrendezésre a világ legnagyobb nemzetközi kórusversenye, amelyre több mint 90 országból érkeznek a résztvevők.

¡Vamos de fiesta! Marbella, a dögös pasik gyűjtőhelye

Egész évben enyhe éghajlatának és látványos természeti hátterének köszönhetően Marbella a gazdagok és híresek játszótere, és ha megengedhetsz magadnak egy exkluzív vakációt, Dél-Európa egyik legszebb városában a helyed! A Costa del Sol királynője a régi és új kontrasztos keveréke: a hatalmas szállodakomplexumok és a tengerparton végigfutó sétány fényűző éttermei a modern, míg az óváros fehérre meszelt házai a tradicionális stílust képviselik.

A beach klubok pezsgőpartijai világszerte legendásak, ahol te is magadban szívhatod a hedonista hangulatot, míg a Puerto Banús kikötő a luxus szinonimája: szuperyachtok horgonyoznak a vízen, a környéke pedig tele van színvonalas klubokkal, éttermekkel és remek üzletekkel.

Marbella nem lenne Marbella a féktelen bulik nélkül, és a tengerparti üdülőhelyen a szórakozás egy teljesen új élményt jelent. Glamúros strandok, bárok és diszkók csordultig tele szingli pasikkal, így nincs más dolgod, mint felkapni a vadiúj fürdőruhád, és flörtölő üzemmódba kapcsolni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.