A túrógombóc sokak kedvence, de most egy olyan különleges receptet mutatunk, amelyben nem a megszokott gríz az egyik alapanyag.

A magyarok nagy része grízzel készíti a túrógombócot. Nem így a 21 A Magyar Vendéglő vezető séfje, aki toastkenyérből készít különleges "morzsát", amely azért nem teljesen olyan, mint a nálunk megszokott zsemlemorzsa. Ez az egyik titka a légiesen könnyű túrógombócnak. Viszont nem ez az egyetlen praktika, amit alkalmaznod kell, mielőtt az édesség az asztalra kerül. A többi trükkért nézd meg a videót - a túrógombócért tekerj 15:50-hez a videóban. A receptet olvasd el itt, a LifeNetwork.hu oldalán.

Készítsd el a túrógombócot te is!
A LifeNetwork tévé Restaurant című műsorában Magyarország legmenőbb éttermei mutatkoznak be egy-egy ételsorral - előétellel, levessel, főétellel és desszerttel. Az ételeket a vezető séf készíti el a kamerák előtt, miközben a műsorvezető Rideg Richárd asszisztál. Ricsi mindent megtesz azért, hogy a profi konykai trükkök minél könnyebben és érthetőbben kerüljenek a hobbiszakácsok elé, így akár te is elkészítheted otthon azt az ételt, amelyik megtetszett.