Ettől lesz légiesen könnyű a túrógombóc - Próbáld meg így elkészíteni!

séf restaurant szakács recept LifeNetwork túrógombóc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túrógombóc sokak kedvence, de most egy olyan különleges receptet mutatunk, amelyben nem a megszokott gríz az egyik alapanyag.

A magyarok nagy része grízzel készíti a túrógombócot. Nem így a 21 A Magyar Vendéglő vezető séfje, aki toastkenyérből készít különleges "morzsát", amely azért nem teljesen olyan, mint a nálunk megszokott zsemlemorzsa. Ez az egyik titka a légiesen könnyű túrógombócnak. Viszont nem ez az egyetlen praktika, amit alkalmaznod kell, mielőtt az édesség az asztalra kerül. A többi trükkért nézd meg a videót - a túrógombócért tekerj 15:50-hez a videóban. A receptet olvasd el itt, a LifeNetwork.hu oldalán.

Készítsd el a túrógombócot te is!

A LifeNetwork tévé Restaurant című műsorában Magyarország legmenőbb éttermei mutatkoznak be egy-egy ételsorral - előétellel, levessel, főétellel és desszerttel. Az ételeket a vezető séf készíti el a kamerák előtt, miközben a műsorvezető Rideg Richárd asszisztál. Ricsi mindent megtesz azért, hogy a profi konykai trükkök minél könnyebben és érthetőbben kerüljenek a hobbiszakácsok elé, így akár te is elkészítheted otthon azt az ételt, amelyik megtetszett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.