Mi történt Letícia királyné hajával?

Forrás: AFP/Josep Lago -
frizura Letícia spanyol királyné rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a minap még hosszú volt, az ma már rövid lett – a spanyol királyné bubifrizurával tündökölt.

Legutóbb még Hugo Boss ruhájában és hosszú tincseivel kápráztatott el minket Letícia királyné, most pedig rövid frizurája láttán kaptunk ijedten a szívünkhöz.

Forrás: AFP/Josep Lago

De nem, szerencsére nem az olló kurtította meg a spanyol uralkodó haját, hanem – ahogyan az a képeken is látszik – egyszerűen felcsavarta, majd feltűzte barna hajzuhatagát. Trükkös!

Forrás: AFP/Josep Lago
Katalin hercegnő kezdhet rettegni Letícia királynétól http://www.life.hu/trend/20140625-leticia-spanyol-kiralyne-egy-madridi-kiallitason-hugo-boss-ruhaban.html Újabb királyi stílusikon született: VI. Fülöp király felesége megadta a módját egy madridi kiállításnak. Trend -- Királyné lett Letícia hercegnőből http://www.life.hu/news/20140619-vi-fulop-spanyol-kiraly-koronazasa-kiralyno-lett-leticia-hercegnobol.html Spanyolország királyává koronázták az egykori Fülöp herceget, akit immár a VI. Fülöp király név illet meg – ezzel pedig felesége, a gyönyörű Letícia hercegnő is királynévé vált. News -- Letícia hercegné pont olyan szerencsétlenül villant bugyit, mint Katalin http://www.life.hu/news/20140609-bugyit-villantott-leticia-hercegne-a-leendo-spanyol-kiralyne-video-keszult-rola.html Most, hogy megírtuk: Letícia hercegné lesz Katalin nagy vetélytársa, még egy bizonyítékunk van arra, hogy nem beszélünk félre. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.