A teniszcsillagok is imádják a szép nőket! Íme a legcsinosabb feleségek

tenisz teniszcsillag Andy Murray Novak Djokovic salak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta a focivébére figyel a világ - mi is bemutattuk már a legdögösebb focistafeleségeket. Ám mielőtt azt hinnéd, csak a labdarúgóknak lehetnek csinos barátnői, érdemes a teniszezők között is körbenézni. A héten ér véget a wimbledoni tenisztorna, ennek kapcsán meg is mutatjuk a legszebb teniszezőfeleségeket, barátnőket.

Kim Sears

Andy Murray állítólag januárban eljegyezte a 25 éves Kimet. A pár 2006 óta van együtt, és úgy fest, kapcsolatukat a számtalan meccs sem sínylette meg - Kim lelkesen támogatja sportoló kedvesét. A fiatal lány élvezi a lelátón ücsörgést, általában igyekszik csinos, de cseppet sem harsány darabokat választani. Kimnek egyébként a vérében van a tenisz: édesapja Nigel Sears profi játékos volt, majd számos világsztárt, többek között Ana Ivanovicot is ő edzette.

Forrás: AFP

Jelena Ristic

A csinos menyasszony jelenleg vőlegénye, Novak Djokovic alapítványát vezeti. A pár 2005 óta van együtt, tavaly jegyezték el egymást, idén pedig bejelentették, hogy Jelena állapotos. A 27 éves lány természetesen gyönyörű, de hát milyen is lehetne egy ex-bikinimodell...

Forrás: AFP, www.figleaves.com

Maria Sharapova

A világ egyik legjobb és leggazdagabb teniszezője is bekerült az összeállításukba, hiszen az ő kedvese szintén járékos: egy éve van együtt a bolgár teniszcsillaggal, Grigor Dimitrovval. Sharapova kisasszony nemcsak tökéletes alakkal, de kiváló stílusérzékkel is rendelkezik. Az alakja pedig egyszerűen tökéletes! Emlékeztek égig érő lábaira, amelyeket nemrég mutatott meg?

Forrás: Northfoto, Esquire Magazine

Brooklyn Decker

A Sports Illustrated modellje 2009 óta Andy Roddick felesége. A szőke sztárt láthattad már többek között A kellékfeleség című filmben is, és megannyi szexi bikinis fotón. Kétségkívül ő az egyik legdögösebb teniszezőfeleség, nála ugyanis minden együtt van: bájos mosoly, csodálatos test és stílusérzék.

Forrás: AFP, Sports Illustrated

Bec Hewitt

Az ausztrál szappanoperasztár már azelőtt is színésznőnek és énekesnőként aposztrofálta magát, mielőtt hozzáment Lleyton Hewitt-hez. A pár mindössze hat hétig randizott a lánykérés előtt, 2005-ben pedig kislányuk, Mia is megszületett. Bec közel sem olyan stílusos, mint Brooklyn vagy Maria, de valamivel azért elbűvölte teniszcsillag kedvesét...

Forrás: AFP

Sara Foster

A német teniszsztár Tommy Haas feleségének legismetebb szerepe a 90210 modern feldolgozásában volt. Sarah egyébként a német zenész és producer David Foster lánya. Jól tudja, milyen a showbusiness világa, valószínűleg éppen ezért választott sportolót. 2010-ben született meg kislányuk, Valentina. Sara kerüli a nyilvánoságot, de azt nem lehet rá mondani, hogy ne figyelne oda a külsejére.

Forrás: AFP, Northfoto

Ester Satorova

A cseh modell és kedvese, Tomas Berdych még csak egy éve randizgatnak, Ester mégis ott van a legcsinosabb teniszezőfeleségek között. Ez nem is csoda - fiatal, van stílusa, én tud bánni a külsejével. Szerintünk ő lesz a teniszezőfeleségek Irina Shayk-ja!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.