Edzőcipő nem csak sportoláshoz - válaszd ki a tökéleteset!

fashion week focivébé fociVB sportcipő edzőcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az edzőcipő vitathatatlanul 2014 slágerdarabja: idén már nemcsak a konditermekben, de az utcán is hódít ez a mánia, méghozzá úgy, hogy nem ciki vagy közönséges ezt viselni minden helyzetben. Dolgozni, bulizni, edzeni - mi imádjuk őket! 

Ha edzeni mész...

Sportoláshoz nagyon fontos egy igazán jó edzőcipő: kell, hogy tartsa a bokát, óvja a lábfejet az ütődésektől, és nem utolsósorban kényelmes legyen. Korábban már írtunk arról, milyen is a jó futócipő, ám azt, hogy mit érdemes edzőteremben vagy aerobikórán viselni, Nagy Amarilla, a Life.hu aerobikedzője mondja el: ,,Beltéri edzésnél, például egy aerobikórán figyelembe kell venni azt, hogy a gyakorlatoknál van egy rugalmas ütközés a lábszerkezetnél, és ha nem tartja a cipő eléggé a lábat, akkor túlzottan ignybe vannak véve a bokaszalagok. Az igazi aerobikcipő magas szárú és tartja a bokaízület mindkét oldalát. Fontos az is, hogy a cipő ne kemény talpú legyen, hanem kicsit puhább. Egy edzőtermi tréningnél is lényeges a cipő, az pedig tévhit, hogy papucsban lehet edzeni, mert ez balesetveszélyes. Itt is azért kell cipő, mert például egy lábtoló gyakorlatnál fontos, hogy legyen, ami tartja a lábat."

1. Decathlon/Eliorun, 2. Helly Hansen, 3. Nike, 4. Reebok, 5. Adidas Forrás: --

Ha csak az utcán viselnéd...

Imádjuk a sportcipőt csinos ruhával, szoknyával és miniruhával kombinálni. Hogy miért? Mert egy ilyen szett amellett, hogy nőies, sportos és laza is egyben. A klasszikus sportcipők mellett a magasabb talpú edzőcipők, csillogó darabok és a deszkás stílus is trendi - csak a fantáziád szabhat határt, mit és hogyan kombinálsz!

1. Converse, 2. Superga/Topshop, 3. New Balance, 4. Vagabond, 5. Lacoste, 6. Puma

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.