Meghitt pillanatát, Lotti lányának szoptatását osztotta meg a Facebookon Görög Zita.

Ritkán nyújt betekintést Görög Zita a magánéletébe, ám most kivételt tett és egy hét évvel ezelőtti fotót mutatott meg követőinek a közösségi oldalon. 

Forrás: Görög Zita/Facebook

„Ritkán mutatok intim pillanatokat az életemből, de van, amikor érdemes. Van, amikor ideje elmondani a véleményünket és csatlakozni azokhoz, akikkel egyetértünk. 2008. augusztus 25. hajnali 4 óra. Akkor készült ez a fotó. Életem egyik legfontosabb pillanatáról. A Szent Imre kórház szülészetén! 5 orvost cseréltem le, mire végre a Bálint család doktorai megengedték, hogy megpróbálkozhassam a természetes szüléssel az első császármetszésem után. Kondor Kata szülésznő az az ember, akinek jelenléte és vezetése nélkül nem lett volna erőm és kitartásom végigcsinálni!" - írja Zita, aki most a természetes szülés és a szoptatás mellett "kampányol". 

A hírességek körében egyébként nem ritka, hogy megosztják életük legbensőségesebb pillanatait a rajongóikkal. Natalia Vodianova például ezt az intim fotót mutatta meg, Gisele Bündchen pedig ezzel a felvétellel népszerűsítette a szoptatást.