85 évesen lenne ismét apa Klapka György

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
esküvő fogantatás Klapka György nászéjszaka béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletember nemrég ötödszörre is megnősült, most pedig kijelentette: szeretne egy hatodik gyermeket is.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Klapka György a minap végre elvette párját, Marit, akivel 25 éve élt együtt. Az újdonsült férj a hot! magazinban büszkén mesélte, hogy remekül sikerült a lagzi, amely 15 millió forintba került. Elfecsegte azt is, hogy megvolt a nászéjszaka, de ott biztosan nem fogant gyerek.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

A gyerektéma azonban komolyan érdekli a gazdag üzletembert, akinek régi álma egy hatodik utód. „Mari 71 évesen már nem fog szülni, egy béranya viszont a segítségemre lehet abban, hogy világra hozza hatodik gyermekemet. Rajta vagyok az ügyön" - árulta el a magazinnak Klapka.

Béranyaság Magyarországon

Hazánkban ma nem szabad, de nem is tilos igénybe venni egy idegen nő méhét arra, hogy kihordjon egy magzatot. Éppen ezért rendkívül bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A témáról bővebben IDE kattintva olvashatsz!

Béranyaság külföldön - busás üzlet

Indiában közben felépült az első béranya-ház, ahol több száz indiai nő vállalja, hogy nyugati, gyermektelen párok babáját hordja ki. Még több infót ebben a cikkben találsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.