fashion week Fashion donor fehér szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapvetően imádjuk az üde nyári színeket az élénkpinktől a türkizen át a pasztell árnyalatokig, ám a fehér az a szín, ami ilyenkor is alapeleme a szettjeinknek. Nem is volt kérdés, mi legyen júliusban a hónap színe!

Ezt a színt minden mással kombinálhatod: egy fehér ing vagy trikó gyakorlatilag az összes élénk vagy pasztell árnyalathoz passzol. Ezzel egyetért a Jónő Team stylistcsapata, a Fashion donor is: "A fehér szín hódít, akár önmagával párosítva, akár más színekkel. Teltebbeknek a fehér nadrág viselését nem ajánljuk. Világos bőrűek más színű kiegészítőkkel bátran viselhetik. Kifejezetten ajánlott a hideg típusoknak: a nyárnak és a télnek." Mi is arra buzdítunk, viseld a fehéret fehérrel, mert ez az a szín, amiből nem eshetsz túlzásba!

Forrás: Instagram/thezoereport, Instagram/weworewhat

Munkahelyre tökéletes!

A fehér ing egy igazi jolly joker ruhadarab, a megfelelő kiegészítőkkel pedig sosem unalmas. A fémes árnyalatokkal, arannyal és ezüsttel is szuper duettet alkot!

1. Farmer - F&F, 2. Gyűrű - panyizsuzsi, 3. Öv - Mango, 4. Blúz - Zara, 5. Szandál - Bassano, 6. Táska - Zara

A fehér sportos és laza is tud lenni

Fehér sort, trikó és sportcipő: esti meccsnézéshez és fesztiválozáshoz is tökéletes!

1. Sort - Levi's, 2. Nyaklánc - Thomas Sabo, 3. Trikó - Balcsi Original, 4. Kalap - Bershka, 5. Cipő - H&M, 6. Táska - F&F

Elegánsan, hófehérben

Az apró crop top magas derekú, anyagban gazdag szoknyával az egyik kedvenc kombinációnk idén nyáron. Ehhez a szetthez azonban - már csak a szoknyahossz miatt is - tűsarkú szandál dukál!

1. Nyaklánc - Zara, 2. Top - New Yorker, 3. Táska - TheBétaVersion, 4. Cipő - Rekavago, 5. Szoknya - Zara

Meleg nyári estéken is hódíts fehérben!

Könnyű nyári kisruha, telitalpú szandál és néhány romantikus kiegészítő - már csak egy finom pohár rozé kell a tökéletes nyári estéhez.

1. Hajpánt - H&M, 2. Nyaklánc - Lazzarini, 3. Pulóver - Mango, 4. Ruha - Nubu, 5. Táska - New Yorker, 6. Szandál - Bagatt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.