Viszlát, Brad Pitt, örökre! Megérkezett Ben Dahlhaus

Forrás: esrasamphoto.tumblr.com -
Brad Pitt modell kampány fotózás Ben Dahlhaus napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha megkérdeznéd tőlünk, mit csinálnánk a világ legszexisebb pasijával, aki történetesen ettől a pillanattól kezdve nem Brad Pitt, azt válaszolnánk: csak néznénk. És ugyanígy teszel majd te is. Figyelj csak!
Forrás: esrasamphoto.tumblr.com

Ugye? Igazi Napi Hím! Akkor most vegyél levegőt. Ő itt Ben Dahlhaus állítólag, bár a nevére rákeresve nem találtunk sem Instagram-, sem Twitter-oldalt, de még a Facebookon sincs fent. Sőt, a Models.com sem jegyzi a nevét. Ez egy kicsit fura, de sebaj, higgyük el, hogy ő az és nézd velünk tovább!

Forrás: esrasamphoto.tumblr.com

Még megvagy? Ben Dahlhaus, vagy bárhogy is hívják (magunk részéről ajánlanánk az Úristen!-t), épp egy óramárka kampányában szerepel, amelyhez Esra Sam fotós készítette a képeket. Például ezt:

Forrás: esrasamphoto.tumblr.com

Az ő Tumblr-oldalán találsz még néhány fotót, ha ennyi nem lett volna elég.

Modellszerződést ajánlottak egy amerikai bűnözőnekhttp://www.life.hu/trend/20140702-modellszerzodest-ajanlottak-amerika-legszexisebb-bunozojenek.htmlIlyen is csak Amerikában fordulhat elő: Jeremy Meekst lőfegyverrel való visszaélés miatt tartóztatták le. Nem sokkal ezután egy több ezer dolláros szerződést kapott egy modellügynökségtől és nők milliói rajonganak érte. Tényleg ennyire a rosszfiúkra bukunk?TrendOrigoSmink nélküli fotón ölelgeti Cristiano Ronaldót modell kedvesehttp://www.life.hu/news/20140707-cristiano-ronaldo-focista-es-irina-shayk-orosz-modell-kozos-szelfije.htmlAz előszeretettel pucérkodó Irina Shayk Instagramjára töltötte fel a szelfit, amelyen párjával, a focista Cristiano Ronaldóval pózol.NewsOrigoÍme, Jude Law 17 éves modell fiahttp://www.life.hu/csalad/20140618-jude-law-modell-fia-rafferty-law-modell.htmlRafferty Law a csalfa színész Sadie Frosttal kötött házasságából született legidősebb gyermeke. Még 18 éves sincs, máris az egyik legrangosabb modellügynökség, a Select Model Management szerződését tudhatja maga mögött.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.