Így karcsúsodott pillanatok alatt Mariah Carey – újabb Photoshop-botrány

retusálás Photoshop Mariah Carey eredeti állapot képszerkesztő program Terry Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan minden napra jut egy képmanipulálós baki. Ezúttal a popdíva nemrég készült fotósorozata került terítékre.

Nem először csodálkoztunk rá Mariah Carey vékony derekára. A popdíva korábban albumborítója kedvéért dobott le néhány pluszkilót a képmanipulátorok segítségével, most pedig kiderült, Terry Richardson (tudod, ő az a híres-hírhedt botrányfotós, aki előszeretettel vetkőzteti le és zaklatja modelljeit) fotósorozatában látható karcsú vonalaiért sem a diéta vagy az edzés okolható. Annál inkább a Photoshop. A Wonderland magazin számára lőtt képek eredetijét a Jezebel nevű oldal kaparintotta meg és tárta a nagyérdemű elé – kattints ide a látványos átalakulásért.

Forrás: http://www.wonderlandmagazine.com/
Olivia Wilde után Lorde-ot is photoshopolta egy magazinhttp://www.life.hu/trend/20140420-lorde-orrat-photoshopoltak-a-fashion-magazin-cimlapjan.htmlA Fashion magazin nem először keveredik Photoshop-botrányba a címlapja miatt. Tavaly Olivia Wilde vált a képszerkesztő keze alatt viaszbábuvá, idén a fiatal énekesnő, Lorde orrát alakították át.Trend--Lehetetlenül keskeny derekat retusáltak a modellnekhttp://www.life.hu/trend/20140619-photoshop-baki-lehetetlenul-keskeny-derekat-retusaltak-a-modellnek.htmlNevetségesen keskeny lett a dereka csípőjéhez képest a modellnek.TrendOrigoKiszivárogtak Cindy Crawford retusálatlan, meztelen fotóihttp://www.life.hu/trend/20140616-cindy-crawford-retusalatlan-meztelen-fotoi-kiszivarogtak.htmlA képek retusált változatait tavaly már láthattuk, most pedig azt is megnézhetjük, hogy fest a szupermodell úgy, ahogyan a természet valójában megalkotta.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.