örökbefogadás kutya állatvédő Ikea bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szingapúri állatvédők az Ikeával közösen próbálnak gazdit találni az árva kutyusoknak. A bútoráruházakban kartonpapírokból készített ebeket láthatunk, amelyekkel megpróbálnak kedvet csinálni a vásárlóknak az örökbefogadáshoz. 

Az akció lényege, hogy lefotózták a gazdira váró kutyusokat, életnagyságban kinyomtatták a róluk készült képeket, ezeket pedig elhelyezték az Ikea 2 showroomjában a kiállított bútorok közé; így a vásárlók láthatják, hogy ezek a szeretni való állatok mennyire beleillenének bármelyik otthonba.

A képeken QR kódok is található, amelyek segítségével az örökbefogadók azonnal tájékozódhatnak az adott kutyusról.

Hasonló célkitűzéssel készített fotósorozatot korábban Bán Sarolta, amelyet itt nézhetsz meg.

Na, most klassz dolgot talált ki a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140722-save-funkcioval-bovul-a-facebook-elmenthetoek-a-zenek-filmek-is.htmlÚj funkcióval bővült a Facebook. Most már cikkeket, videókat, zenéket is eltehetünk magunknak későbbi olvasásra, megnézésre. News--Kánikulára ítéletidő http://www.life.hu/news/20140722-a-kanikulat-kovetoen-jegeso-es-viharok-varhatoak-tobb-megyere-riasztast-adtak-ki.htmlA várható felhőszakadás miatt kedden figyelmeztetéseket adtak ki az egész országra, több megyében heves zivatarok is lehetnek - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásGigavarangy üldögél Pekingbenhttp://www.life.hu/news/20140721-kuo-jung-zsao-kinai-muvesz-varangyosbeka-installaciot-keszitett-pekingben.htmlKuo Jung-zsao kínai művész 22 méter magas, 34 méter hosszú és 21 méter széles arany varangyosbékája a pekingi Jü Jüan-tan parkban ücsörög. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.