Photoshoppal segített a fotós az elhagyott állatoknak

Forrás: Bán Sarolta/Facebook -
menhely kutya Photoshop Bán Sarolta menedék gazdi segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bán Sarolta budapesti fotós elképesztő szürreális képeket készített, hogy megváltoztassa az elhagyott és menedéket kereső állatok "megítélését".

A Help Dogs with Images elnevezésű program fotóit - amelyen olyan kutyák, macskák vannak, amelyek gazdira várnak - a Facebookján kezdte el megosztani Bán Sarolta. Később a képeket fotómontázzsá alakította, amelyek megható, szürreális jelenetekben ábrázolták a négylábúakat.

Forrás: Bán Sarolta/Facebook

"Sajnos, az elhagyott kutyáknak nagyon kevés esélyük van, hogy olyan fotók készüljenek róluk, amelyek segítenek gazdit találni nekik. Egy fénykép, amely kiemeli őket a tömegből... Egy jó kép többet ér ezer szónál" - vélekedik a művész, akinek további zseniális alkotásait ITT megnézhetitek!

Elhunyt Nádas Tamás műrepülő-világbajnokhttp://www.life.hu/news/20140307-elhunyt-nadas-tamas-murepulo-vilagbajnok-katarban-zuhant-le-a-gepe.htmlPénteken délután elhunyt a többszörös magyar műrepülőbajnok Nádas Tamás, amikor Katarban egy repülőnapon a gépe egy fejjel lefelé végrehajtott gyakorlat közben lezuhant - írja a Dehir.hu nyomán az Origó.NewsOrigoŐ a világ legidősebb nőjehttp://www.life.hu/news/20140305-szerdan-116-szuletesnapjat-unnepelte-a-japan-okava-miszao-akit-a-guinness-vilagrekordok-a-vilagon.htmlSzerdán 116. születésnapját ünnepelte a japán Okava Miszao, akit a Guinness Világrekordok a világon élő legidősebb nőként ismert el - adta hírül az MTI. News--Egyre több betépett kutyát visznek orvoshozhttp://www.life.hu/news/20140228-a-vca-alameda-korhazban-dolgozo-orvos-kevin-fitzgerald-arrol-szamolt-be-hogy-denverben-egyre-tobb.htmlEgy denveri állatkórházban panaszkodtak arra az ott dolgozók, hogy amióta az államban legalizálták a füvet, egyre több betépett kutyát hoznak be a gazdik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.