Provokatív képen pózol Palvin Barbi

Forrás: Nico Bustos/Instagram/Palvin Barbara -
fénykép fotós Palvin Barbara provokatív kamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetovált férfiujjat nyalogat legújabb fotóján Palvin Barbara. A modell az Instagramjára töltötte fel titokzatos fotóját.  

A divatfotósként elhíresült Noco Bustosnak egyébként nem ez az egyedüli kézfetisiszta fotója, Instagramján tucatjával látunk ilyeneket. A képeken egyébként a fényképész agyontetovált saját kezét látni. A fotóról mi nem tudtuk eldönteni, hogy tetszik-e nekük vagy sem, mindenesetre fura. Barbi - aki szó sincs róla, nagyon szexi még ezen a képen is - nem fűzott kommentárt a felvétel mellé.

Forrás: Nico Bustos/Instagram/Palvin Barbara
Így ébred Palvin Barbarahttp://www.life.hu/bulvar/20140210-palvin-barbara-magyar-szupermodell-instagramjara-postolta-selfie-jet.htmlA modell reggel is káprázatosan néz ki, és biztosan remekül is érzi magát a napfényben sütkérezve. TV + BulvárOrigoLuxusmárka arca lesz Palvin Barbara?http://www.life.hu/trend/20140120-palvin-barbara-szupermodell-a-parizsi-divatheten-a-dior-homme-show-n-elokelo-helyet-kapott.htmlAz első sorban kapott helyet Palvin Barbara a párizsi divathéten a Dior Homme show-n. A magyar szupermodell az eseményről az Instagramjára posztolt fotót. TrendPalvin Barbara: "Szégyellem magam"http://www.life.hu/bulvar/20130322-palvin-barbara-modell-vastag-csaba-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto.htmlPalvin Barbi bevállalós csaj. Amit megígért, azt be is tartja még akkor is, ha estélyi ruhában és húszcentis magas sarkúban kell cigánykerekeznie egy díjátadón. Valószínűleg azzal is tisztában volt, hogy másnap mindenki a bugyija színéről beszél. "Szégyellem magam" - mondta Barbi a Life.hu riporterének. Szerintünk nem is gondolta komolyan.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.