Borzasztó! Homokba elásott forró grilltálcától sérült meg a kisfiú

Fotó: Gilicze Bálint - Origo -
izzó parázs sérülés tűz égési seb tengerpart grill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogan szaladgált a tengerpart homokjában az a négyéves kisfiú, akinek egy hordozható grill égette le a lábujjait. Valakik ugyanis elásták a homokban anélkül, hogy eloltották volna - írja a Bors.

Senkinek nem kívánjuk azt az érzést, amikor a szülei egyszer csak azt vették észre, hogy a négyéves Haypham Chamberlain a porthowan-i tengerparton hirtelen összerogyott, talpát pedig vérző vörös hólyagok borították. A homokba ugyanis valaki egy hordozható grillt ásott el, s azt valószínűleg elfelejtette eloltani. "A fiam csak sírt, sikított, és senki nem jött oda segíteni. A közeli életmentőktől kellett jegyet és hideg vizet kérnem" - mesélte a kicsi édesanyja a metro.co.uk-nek. A fiút egyből kórházba vitték, a forró grill több lábujjáról és talpáról is leégette a bőrt.

Fotó: Gilicze Bálint - Origo

Mivel nem egyedi az eset, érdemes odafigyelni a tüzekre! Jó tudni, hogy a hamu alatt még napokig izzik a parázs, ezért minden estben vízzel kell eloltani, és meg kell győződni arról, hogy valóban nincsenek már parázsló részei a tűznek - legyen az szabadtéri máglya vagy hordozható kerti grilltálca.

Cristiano Ronaldo mamája bevallotta: meg sem akarta szülni a fiát!http://www.life.hu/csalad/20140719-cristiano-ronaldo-edesanyja-spontan-vetelessel-szeretett-volna-megszabadulni-a-fiatol.htmlA szupersztár focista édesanyja életrajzi könyvében vallotta be, szerette volna megszakíttatni a terhességét - ám az orvosok nemet mondtak a kérésére. Ám ekkor sem tett le borzalmas tervéről: alkohollal és túlzott edzéssel szeretett volna spontán elvetélni a rosszkor érkező Cristianót.Család--Egyedülálló anyaként neveli kislányát - Íme, a Szulejmán Hürremjének igazi arcahttp://www.life.hu/csalad/20140725-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanaja-meryem-uzerli-egyedul-neveli-kislanyat.htmlA nagysikerű török sorozatban a kemény Hürrem szultánát alakító török-német színésznő, Meryem Uzerli a való életben egy bűbájos teremtés, aki most minden idejét nemrég világra jött kislányának szenteli.CsaládOrigoHisztérikusan félti kislányát Kóbor Jánoshttp://www.life.hu/csalad/20140724-kobor-janos-az-omega-frontembere-hiszterikusan-felti-lanyat-lenat.htmlAz Omega frontembere 63 évesen vált másodszor apává és minden percben retteg, lányát nehogy valami baj érje.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.