Te felvennél egy ruhát, ami óvszerekből készült?

Forrás: Facebook/Condom Couture -
Brazil minőségellenőrzés szavatosság kondom óvszer ruha AIDS biztonságos szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brazil művész, Adriana Bertini olyan kondomokból készít ruhákat, amelyek megbuktak a teszteken vagy lejárt a szavatosságuk. Célja, hogy felhívja a figyelmet a szexuális úton terjedő betegségekre és a biztonságos szexre.

Belegondoltál valaha is abba, mi lesz azokkal az óvszerekkel, amelyek nem felelnek meg a minőségellenőrzési-teszteknek? Nos, egy részük biztos, hogy Adriana Bertinihez kerül. A brazil művész és aktivista ugyanis elképesztő ruhacsodákat varázsol belőlük.

Forrás: Facebook/Condom Couture

A Condom Couture elnevezésű projektjébe egyebek mellett azért vágott bele, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos közösülésre. Hibás és lejárt gumikat rak össze, gyakran színeseket is, de mindezt olyan profin, hogy első ránézésre senki nem gondolná a ruhákról, miből vannak.

A ruhakölteményekből gyakran nyílik kiállítás, de a nemzetközi AIDS konferencián is bemutatták őket, valamint a kifutókon is végigvonultak már.

Naturális! Íme, Magyarország szépe smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20140725-kulcsar-edina-a-2014-magyarorszag-szepe-gyoztese-megmutatta-arcat-smink-nelkul-igy-is-gyonyoru.htmlKulcsár Edina közösségi oldalára feltöltött fotóval bizonyította, hogy smink nélkül is ő a legszebb magyar lány.TrendNicole Scherzinger Sarka Katát utánoztahttp://www.life.hu/trend/20140725-nicole-scherzinger-lewis-hamilton-szerelme-igy-nez-ki-szoke-parokaban.htmlLewis Hamilton kedvese, Nicole Scherzinger felpróbált egy rövid, szőke parókát. A minap Sarka Kata posztolt hasonló fotót. Közben kiderült, az énekesnő nem tartott Forma-1-es szerelmével a Magyar Nagydíjra.TrendOrigoCameron Diaz monokinizett – nem kellett volnahttp://www.life.hu/trend/20140724-cameron-diaz-elonytelenul-nez-ki-monokiniben-szardinia-szigetenel.htmlLuxusjachtján kapták lencsevégre a színésznőt, amint fekete fürdőruhájában kimászik a vízből. Irtó előnytelen kép készült az ázott Diazról, amit most megosztunk veled.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.