Kiderült, az énekesek között kinek van a leginkább strandkompatibilis teste. Nem mondjuk, hogy túlságosan meglepődtünk a felmérés eredményén.

Beyoncé 27,3 százalékkal vezeti az iHeartRadio listáját, amelyen a legjobb alakú énekeseket és énekesnőket rangsorolták. A második helyen Jennifer Lopez végzett 23 százalékkal, a harmadikon pedig Gwen Stefani 18,2 százalékkal. A sorban szerepel még Usher, Jake Owen, Miley Cyrus, Flo Rida és Lil Wayne is. Te mit gondolsz, tényleg Beyoncénak van a legjobb alakja? Vagy Jennifer Lopeznek? Szavazd meg!

Beyoncé pancsol

Forrás: Instagram / Beyoncé

Jennifer Lopez napozik

Forrás: Instagram / Jennifer Lopez

Gwen Stefani szexiskedik

Forrás: Instagram / Gwen Stefani

 

Legyél olyan formás, mint Beyoncé!
Egy korábbi cikkünkben megosztottuk veletek az énekesnő tökéletes alakjának titkát. A trükk az, hogy a szokásos edzőtermi gépek helyett – melyek általában egy irányban edzik a testet – olyan gyakorlatokat részesített előnyben, amelyek 360 fokban átmozgatják az izmokat, és főképp a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra helyezte a hangsúlyt. Saját testsúllyal végzett gyakorlatokat mi is mutattunk. Itt találod a leghatékonyabb edzést a feszes hasizomért, ezzel az egyszerű gyakorlattal pedig a combodat teheted formássá. Ha csak néhány perced van naponta, akkor se mondj le a mozgásról. Ezt a mindent átmozgató gyakorlatsort neked találtuk ki!