szexi bugyi dekoltázs csípő villantás Tolvai Reni Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem Hien, sem Tolvai Reni nem ódzkodik az úgynevezett csípődekoltázsos ruháktól. Az sem zavarja az énekesnőket, hogy ezek alá nem szokás bugyit viselni. 

A csípődekoltázst Giselle Bündchen és Gwyneth Paltrow hozta a divatba. A céljuk az volt, hogy a szexi fenék és csípővillantós ruhákban ne zavarja meg a látványt a bugyi pántja. Az új divatot, Tóth Gabi után, Hien és Tolvai Reni is kipróbálta. Az énekesnők bevállalnák az áttetsző ruhákat.

Régebben a Life.hu már bemutatta a láthatatlan bugyit

„Kicsit sejtelmes és szexi oldalt átsejlik ezért is nem lehet alá venni olyat, ami látszik, az én stílusomba belefér" – mondta Hien.

Őrület – Fogfájást szimulálnak, hogy vékonyabbnak tűnjön az arcukhttp://www.life.hu/trend/20140804-fogfajast-szimulalnak-a-japan-fiatalok-hogy-vekonyabbnak-tunjon-az-arcuk.htmlFurcsa trendnek hódolnak a japán fiatalok. Úgy fotóztatják magukat, mintha fájna a foguk, hogy vékonyabbnak tűnjön az arcuk.Trend--A hónap színe: türkizhttp://www.life.hu/trend/20140730-a-honap-szine-augusztusban-a-turkiz-szettek-ekszerek-es-cipok.htmlImádjuk, akár divat, akár nem: sminkben, ruhában, cipőben, minden évszakban, de különösen a nyári hónapokban a türkizt. Rajongásunk miatt pedig nem maradhatott ki ez az árnyalat a nyári repertoárból, ezért augusztusra megválasztottuk a hónap színének.TrendOrigoA narancs az új pink? - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140731-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-heidi-klum-selena-gomez.htmlHol vannak már azok az idők, amikor a világsztárok pinkbe borulva vörös szőnyegeztek a nyári melegben? A héten a fehér mellett abszolút a narancs és a piros volt az úr, no meg persze az aszimmetrikus frizura. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.