Elköltözik a Kensington-palotából Vilmos és Katalin, miután 4,5 millió angol fontot költöttek annak felújítására.

Költözésre adta a fejét Vilmos herceg és kis családja, miután több millió angol fontot – egészen pontosan 4,5 milliót – költöttek otthonuk, a Kensington-palota felújítási munkálataira.

Lakásfelújításon gondolkozol?

Egy renoválás nemcsak körültekintést igényel, hanem fantáziát is. A Life.hu imár összegyűjtött néhány inspiráló példát erre az esetre: nézz szét cikkünkben ide kattintva!

Az alattvalóknak így is szúrta már a szemét a kétmilliárd forintnak megfelelő összegű renoválás, amelybe beletartozott többek között egy privát célokra szánt második konyha is. A hercegi család egyik forrása szerint azonban mégis inkább vidékre, Vilmos herceg norfolki Anmer Hall birtokára költöznének a következő két évre.

Forrás: AFP/Chris Jackson

„Katalin és Vilmos sem mondható egy városi embernek, sokkal jobban szeretik a vidéket. Élvezik a nyugodt életet, amelyet ott élhetnek, a palotában sokkal inkább bebörtönözve érzik magukat. Anmer tökéletes lesz a párnak pár évre – ez a terv" – mondta a bennfentes. Norfolk mindig is Vilmos szíve csücske volt: öccsével, Harry herceggel gyermekkoruk jó részét itt töltötte.

Anmer Hallt Vilmos herceg kapta 30. születésnapjára nagymamájától, Erzsébet királynőtől. A 10 szobás kastélyhoz úszómedence és teniszpálya is tartozik, valamint egy külön lakrész György herceg dadusának és a biztonsági szakértőknek is.