Két gyermekre vágyik Debreczeni Zita

Forrás: facebook/Debreczeni Zita -
betegség kisfiú endometriózis gyerekvállalás Debreczeni Zita petefészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell boldog párkapcsolatban él és már a gyermekvállalás is szóba került párjával, Kristóffal. A gond csak az, hogy egy orvosi probléma beárnyékolja a terveket.

Zita számára - aki nemrég párkapcsolatairól mesélt - már évekkel ezelőtt kiderült, hogy gond van a méhével, mert endometriózist állapítottak meg nála. Ezután jóshoz fordult – írja a Story.

Forrás: facebook/Debreczeni Zita
Forrás: Noguchi

A Life.hu az Arwen-tornát ajánlja, ami gyógyítja az endometriózist, és segíti a természetes úton való teherbeesést.

„Több jósnál is megfordultam, ha hinni lehet nekik, hamarosan teljesen természetes úton fogok teherbe esni és kisfiam születik. Ezt azóta az orvosok is megerősítették, de a műtétet nem kerülhetem el" – magyarázta Zita, aki párjáról is mesélt.

„Kristóf a szomszédom volt, én pedig első látásra elkönyveltem magamban, hogy nem az esetem. Ám egyszer csak elkezdtünk beszélgetni, és rácsodálkoztam, milyen jó fej"
– mondta Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.