Takács Nóra Jónő blog bicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretném bemutatni Carolinát, a bicajomat. Nemrég vettem és azóta megszállottan faljuk a kilométereket a városban. 

Ennél jobb kikapcsolódás nem is kell: mozgás és szórakozás egyszerre! Ráadásul ha kellően stílusos modellt választunk, akkor szuper kiegészítő is :-) Megmutatom, én milyen biciklit választottam.

Kényeztesd a bőröd házi készítésű hűsítő krémmel!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140801-hogyan-legyek-jo-no-hazilag-keszult-termeszetes-husito-krem.htmlStrandolás, napozás, fürdőzés után jólesik a bőrnek a hűsítő, tápláló kényeztetés. Készíts magadnak szuper krémet, csupa természetes alapanyagból!Hogyan legyek jó nőOrigoEgy maxiszoknyából ötöt - így tekerd, csavard, tűzd fel az új fazonokért!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140801-hogyan-legyek-jo-no-maxiszoknya-variaciok.htmlTudtad, hogy ha van egy maxiszoknyád az olyan, mintha lenne egyből öt? Megmutatom, miért!Hogyan legyek jó nő--Egészségesebb, mint egy hagyományos sütemény: így készül a müzlitortahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140724-hogyan-legyek-jo-no-muzlitorta-gyumolccsel-es-egeszseges-zselatinnal.htmlSzereted az édességet? Mit szólsz, ha mutatok egy nagyon finom, könnyű, nyárias nyalánkságot? Egészségedre!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.