Sosem látott exkluzív fotó a 15 éves Kate Uptonról

Forrás: Steven Burton -
modell fotó Mihalik Enikő tinédzser Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosoly maradt, az idomok nőiesedtek. Nézd meg, hogy festett a tinédzser fürdőruhamodell!

Sosem látott fotó került elő Kate Uptonról. A szőke modell, akinek nőies formáit már súlytalanság közben is megcsodálhattuk, 15 éves korában készült fotóit a Mail Online szerezte meg magának – a Steven Burton által lőtt többi képet ide kattintva nézheted meg.

A 15 éves Kate Upton Forrás: Steven Burton

A forrás szerint a fotósorozat 2008-ban készült Miss Uptonról, nem sokkal azután, hogy szerződést írt alá az Elite Model Managementtel, amely többek között olyan modelleket foglalkoztat, mint Behati Prinsloo, Adriana Lima, a szemöldökéről elhíresült Cara Delevingne, avagy a mi Mihalik Enikőnk.

Ilyen, amikor Kate Uptonnel vagy egy ágybanhttp://www.life.hu/trend/20140702-kate-upton-szexi-fotoja-az-agyban.htmlA dús idomokkal megáldott modell képmegosztó oldalán szexizett egy kicsit.TrendOrigoMindenki megismerkedhet Kate Upton festett puncijával - közelebbről is!http://www.life.hu/bulvar/20140613-kate-upton-bugyi-nelkul-festett-pucival-a-sports-illustrated-magazinban.htmlKate Upton nemrég ünnepelte 22. születésnapját. Az Egotastic.com nem Kate Uptont, hanem a világot lepte meg a dúskeblű modell soha nem látott fotóival. Na, jó: lehet, hogy Kate Upton is meglepődött.TV + Bulvár--Így csúfították el a pattanások Kate Uptont - fotóhttp://www.life.hu/trend/20131004-kate-upton-modellt-smink-nelkul-kaptak-lencsevegre-egy-parizsi-edzoterembol.htmlA gyönyörű modellt és kevésbé szép pattanásait egy párizsi edzőteremből kilépve kapták lencsevégre.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.