A műsorvezető, aki esténként kőkemény edzéseket tart, futással pörgeti fel magát egy-egy óra előtt.

Kiss Orsi 11 évig versenyszerűen műkorcsolyázott és szigorú edzői a nassolást futással büntették. A Class FM népszerű műsorvezetője ekkor még nem volt oda ezért a sportért, mert kötelező volt. Később azonban rákapott a futásra és a Vivicittán remek eredményt ért el. Orsi most a Kihívások Hétvégéjére készül, ahol az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres távját szeretné teljesíteni.

Forrás: redlemon

„Az alakformáló óráim előtt általában 30 percet szoktam futni a futópadon és utána fitten érkezem az óráimra. A Vivicittán a Class FM csapatával vettem részt, Szani Rolanddal és Vadon Janival indultunk. Mivel előtte kétszer futottam le a 10 kilométert, nem mondanám, hogy különösen készültem rá. A jó eredményt szerintem annak köszönhetem, hogy az adrenalin és a csapategység kihozta belőlem a legjobbat. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL versenyt már nagyon várom, kíváncsi leszek, hogy klassz csapattársaim nélkül mit tudok kihozni magamból" – mesélte Orsi.

Fuss a Life.hu-val a Kihívások Hétvégéjén!
Augusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje.

Mutasd meg te is, hogy képes vagy elérni a kitűzött céljaidat - jelen esetben le tudsz futni 10 kilométert. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyre most a Life.hu-val ingyen regisztrálhatsz a futásra. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@life.hu címünkre az IRONGIRL tárggyal. Augusztus 18-án, délben kisorsolunk 20 nevet, akik egy egyszer használatos kód segítségével ingyen regisztrálhatnak az IRONMAN 70.3 oldalán a versenyre. A szerencséseket augusztus 18-án, e-mailben értesítjük.

A Kihívások Hétvégéje az egész családnak szól. A programokról itt tájékozódhatsz.