Csobot Adél hosszú, vörös hajjal az igazi?

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
Csobot Adél Facebook vélemény vörös haj rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy régi fotót osztott meg magáról, amelyen dögös, vörös hajjal pózol. Igazi kommentáradat indult el a felvétel alatt. A többség szerint bár Adél mostani, rövid frizurájával is szép, de vörös tincsekkel jobban tetszik a rajongóknak.

Nosztalgikus hangulatban volt Csobot Adél. Az X-Faktor felfedezettje egyik régebbi, kedvenc fotóját osztotta meg rajongóival közösségi oldalán: tűzpiros ruhában, hosszú, vörös hajjal bűvöli a kamerát. Íme:

Forrás: Facebook/Csobot Adél

A fotó természetesen jó néhány hozzászólást generált. Az egyik rajongó azt írta: „ez a te színed, állati jó ez a fotó!" Míg egy másik kommentelő így lelkendezett: "Mennyire jól állt ez a haj. És mennyire gyönyörű voltál...Na nem mint ha most nem lennél az!" Volt, aki egyenesen kijelentette, hogy Adélnak a vörös jobban állt. „Ilyen az igazi Adél, kár volt levágatni a vörös hajad!"

Az énekesnő egyébként év elején szabadult meg hosszú hajától. Azóta már azért sokat nőtt a haja, most így fest:

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.