Kit érdekel a parfüm, amikor Cara Delevingne totál meztelen?

Forrás: Tom Ford -
Tom Ford kampány parfüm meztelen Cara Delevingne illat reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Ford érti, mitől döglik légy! A brit szupermodell egy szál semmiben népszerűsíti a márka legújabb illatát.

Végy egy ismert modellt, vetkőztesd le és add a kezébe a termékedet - íme, a recept, amely szerint Tom Ford kifőzte legújabb parfümje, a Black Orchid reklámkampányát.

Forrás: Tom Ford

A ruha ezúttal Cara Delevingne-ről hullott le, akinek vastag szemöldöke korábban valódi divatőrületet indított el a trendkövetők körében. Figyelemfelkeltő fotó, az biztos!

Vékony vagy vastag? Ez itt a kérdés!

Ki mint szedi szemöldökét... Mi, nők, nem kevés időt töltünk el szemöldökünk csinosítgatásával: kinek a vékonyra szedett, kinek a bozontosra hagyott ív jön be. Kíváncsi vagy, hogy a Te arcformádhoz melyik fazon illik a legjobban? A választ a Jónő Team sminkmestere, Larion Oscar adja meg. Kattints IDE a cikkért!
Meztelen mellbimbókkal ünnepelte születésnapját Madonnahttp://www.life.hu/bulvar/20140817-madonna-szuletesnapjan-meztelen-mellbimbos-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlAugusztus 16-án ünnepelte 56. születésnapját. A pop provokatív királynője a tőle megszokott stílusban köszönte meg rajongóinak a jókívánságokat.TV + Bulvár--Cara Delevingne megcsinálta - övé a Vogue legfontosabb címlapjahttp://www.life.hu/trend/20140730-cara-delevingne-modell-pozol-a-vogue-magazin-szeptemberi-szamanak-cimlapjan.htmlCara kétségkívül felért a csúcsra azzal, hogy idén ő pózolhat a Vogue magazin SZEPTEMBERI címlapján. Ha esetleg nem tudnád, ez miért olyan nagy dolog, olvass tovább!TrendOrigoHalle Berry lábai között is parfümillat vanhttp://www.life.hu/trend/20130408-szokatlan-szepsegpratkikak-sztaroktol-vorosboros-furdo-drakulaterapia-kigyomeregszerum-baranyemberio-sejtekbol-keszult.htmlKi a botoxra, ki a ráncfelvarrásra, vagy a csodakrémekre esküszik, de akad pár olyan híresség is, aki bizarrabb módszerrel tartja formában magát: még a bárányembrióktól sem riadnak vissza, ha szépségük megőrzéséről van szó.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.