Sangriabordó, lilamánia és sok-sok sárga: káprázatos színek 2014 őszére

fashion week szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Káprázatos színek, izgalmas fazonok, szexi minták és bőrcuccok - 2014 ősze is sokszínűnek ígérkezik. A következő hetekben a Life.hu elkalauzol az őszi trendek világába - kezdjük mindjárt a legmenőbb színekkel!

Minden piros, ami nem a hagyományos

Az egyszerű, klasszikus piroson kívül a szín minden árnyalata hódít az idei szezonban. Lehet pipacs, Ferrari, narancsos vagy pinkes, a lényeg, hogy kellően élénk legyen. Most szinte minden színtípus hölgyei megtalálják a hozzájuk passzoló árnyalatot.

Dior, J. Mendel, Marchese, Dior Forrás: www.style.com

Burgundi, vörösbor, sangriaszín

Lehet kicsit lilás, barnás vagy pirosas, a bordó elengedhetetlen szín idén ősszel. Kombinálhatod akár saját magával, akár feketével vagy krémszínnel, egy burgundivörös vagy egy sűrű vörösborszínű ruha most telitalálat.

Elie Saab, Marchesa, Gucci, Chloé Forrás: www.style.com

2014 színe a lila

Az idei év trendszíne az orchidealila lett, így nem maradhat le az őszi palettáról sem. Az egészen visszafogott pasztelles árnyalattól a levendulaszínen át a szürkésliláig minden divat most. Ha szereted a lilát, akkor ez a te őszöd lesz!

Diane von Furstenberg, J. Mendel, Marc Jacobs, Céline Forrás: www.style.com

Kék minden mennyiségben

Lehet visszafogott, pasztelles babakék, türkiz árnyalat, királykék vagy kobaltkék, most nem lőhetsz mellé kék ruhadarabokkal. Sőt, különösen izgalmas hatást érhetsz el, ha kevered a különböző árnyalatait.

Dior, Furstenberg, Gucci, DKNY Forrás: www.style.com

Még mindig a pasztell

A pasztellszíneket, a halványmentát és a fáradtrózsaszínt általában tavaszra tartogatjuk, ám ezúttal ősszel sem kell a szekrény mélyére süllyesztened ezeket a színeket. Persze esős időben talán nem a legjobb színválasztás, de jön még vénasszonyok nyara!

Chloé, Gucci, Marc Jacobs Forrás: www.style.com

Dobd fel a szetted élénksárgával!

Ősszel a sárga árnyalatai is bekúsznak a boltok polcaira: idén az élénksárgán a sor. Istenien néz ki zölddel, kékkel, feketével és barnával, sőt, az idén ismét szupertrendi állatmintás darabokkal is kombinálhatod.

Gucci, Burberry Prosum, Dior, Chanel Forrás: www.style.com

Trend a seszínűség

Vannak olyan színek, amelyek még sokszor a divatmániásokon is kifognak meghatározhatatlanságuk miatt. Idén ezek az árnyalatok is nyerő helyzetben vannak, ráadásul egymással is tökéletesen kombinálhatók.

Hermés, Marc Jacobs, Chloé, Céline Forrás: www.style.com

A szerző kedvence

"Szeretem a színeket, így el sem tudom képzelni magamon a neutrális árnyalatokat. A kékeket eddig is imádtam, és ez azt hiszem, idén is így lesz. A bordóval még ismerkedünk - szerintem kell még ahhoz pár szezon, hogy megszeressem. No de a pirosak! Ezek elvarázsoltak, és alig várom, hogy az élénk ruhák mellé csodaszínű körömlakkokra is szert tegyek!"

Melyik színt viselnéd szívesen idén ősszel?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.