George Clooney leendő neje a minap Alexander McQueennél tett látogatást. A találgatások szerint sanszos, hogy a brit divatház készíti menyasszonyi ruháját, csakúgy, mint Katalin hercegnőét.

Katalin hercegnő világraszóló esküvője után leendő arák milliói másolták le azt az Alexander McQueen ruhát, amelyben Vilmos herceg neje kimondta a boldogító igent.Így talán nem is olyan meglepő, hogy George Clooney leendő felesége szintén a brit divatház színeiben gondolkodik.

Forrás: AFP

Amal Alamuddint a héten látták Londonban, amint látogatást tett a márka főhadiszállásán: egészen pontosan 2 órát töltött ott édesanyjával, Barriával, majd távozásakor öleléssel búcsúzott el az egyik varrónőtől. Így:

Forrás: Northfoto

A találgatások szerint azonban nem csupán egy divattervezőről szólnak: a libanoni származású sztárügyvédnő a hírek szerint a szülőhazája tervezőivel is kooperál, így akár Elie Saab és Zuhair Murad kreációi is szóba jöhetnek. Nem sok ideje van már hátra, hiszen a sztárpár szeptemberben áll oltár elé.

A világ leghíresebb esküvői ruhái
Bár Katalin hercegnő esküvői ruhája valóban hatalmasat szólt, mégsem ő volt az egyedüli a legemlékezetesebb menyasszonyok közül. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a leggyönyörűbb kreációkat – lehet inspirálódni!