Ruth Oosterman terhessége alatt alkotói válságban szenvedett, de amikor megszületett a kislánya, ő vált a boldog anya múzsájává. A duó ma gyönyörű mesterműveket alkot.

A torontói anyára nagyon jó hatással volt kislánya megszületése, azonnal elkezdett alkotni, először a gyermekét a mellkasára szorítva festett, majd amikor a kicsi már tudott krétát fogni a kezébe, elkezdték a közös rajzaikat. A nő elmesélte, hogy egyszer a kétéves kislánya egyik rajza annyira megragadta őt, hogy úgy érezte, együtt kell alkotniuk. "Két ember alakját véltem benne felfedezni, akik egy parton állnak, és azonnal jött az ötlet" – mondta a nő.

A pompás bagoly:

Forrás: themischievousmommy.blogspot.ca

"Mindig erről álmodtam, hogy együtt alkossak a lányommal, de azt hittem, meg kell várnom, hogy idősebb legyen. Ekkor jöttem rá, hogy már rég együttműködünk, és én nem is tudtam róla."

A nő és a róka:

Forrás: themischievousmommy.blogspot.ca

Az anyuka elmagyarázta, hogyan dolgoznak együtt. Ő megpróbálja vizionálni, hogy mit láthat a lánya, miközben rajzol, Eve pedig segít neki, folyamatosan arról beszél, hogy éppen mit alkot – magyarázta Ruth.

Ennek a gyönyörű együttműködésnek a végeredményeit az anyuka a The Mischievous Mommy című blogján osztja meg a világgal, ahol a többi mesterművet is megnézheted. Ezen kívül time lapse videókat is feltölt a Youtube csatornájára.